Meer weten?

CloudBilling B.V. Naarden

CloudBilling is een snelgroeiend techbedrijf in Naarden, dat de complexiteit van de usage economy onthult en met duidelijke oplossingen een gedetailleerd inzicht geeft in data, verbruik en facturen. 

Over CloudBilling

CloudBilling is ontstaan in 2009 en pioniert al sinds die tijd - als een van de eerste SaaS-bedrijven - met het bedenken en implementeren van innovatieve billing oplossingen. De afgelopen jaren is de dienstverlening van het bedrijf uitgebreid met nieuwe producten die data uit transacties van het (billing)platform gebruikt voor een uitgebreide analyse. De belangrijkste inzichten worden hieruit gehaald, die vervolgens voor weloverwogen beslissingen zorgen.

Bij CloudBilling blijven ze niet stilzitten, ze blijven zich continu aanpassen aan nieuwe omstandigheden. Ze zoeken altijd naar nieuwe manieren om hun dienstverlening te verbeteren en nieuwe oplossingen te creëren die passen bij de behoeftes en uitdagingen van klanten. Zo zorgen ze ervoor dat ze altijd 1 stap voor blijven.

Werken bij CloudBilling

Er is een toenemende behoefte om de steeds groter wordende usage economy te vereenvoudigen. Om dit allemaal te kunnen overzien, hebben ze bij CloudBilling nieuw talent nodig. Wil jij graag werken in een bedrijf met een scale-up cultuur, waar je door zowel je klanten als collega’s wordt uitgedaagd? En waar je een goed salaris en mooie secundaire voorwaarden kunt verwachten? Dan ben je bij CloudBilling aan het juiste adres!

Openstaande vacatures

.NET Developer (remote)

Ben je een sterke .NET-ontwikkelaar? Heb jij de ambitie om een SaaS-onderneming te helpen om de volgende groeifase in te gaan? Lees dan snel verder want wij gaan graag het gesprek met jou aan!

Devops Engineer

Ben jij een kei met infrastructuren en wil je een snelgroeiende organisatie helpen met het door ontwikkelen van haar producten en onderliggende technische platformen? En ben jij iemand die niet afwacht totdat je iets toegeworpen krijgt, maar zelf dingen oppakt? Dan ben jij de DevOps Engineer die bij ons past en hebben wij de uitdagingen die jij zoekt!

Meer weten?