Meer weten?

CowManager Harmelen

24/7 controle hebben over je koeien? Dat kan dankzij CowManager!

Over CowManager

CowManager monitort alle koeien op de bedrijven van boeren. Het systeem toont real-time informatie over de gezondheid, voeding, locatie en vruchtbaarheid van de dieren, zodat de boer precies weet welke koe wat nodig heeft. Dankzij deze data kunnen boeren efficiënter werken, medische kosten besparen, de gezondheid verbeteren en de melkproductie verhogen.

Team CowManager.jpg

Werken bij CowManager

Als je bij CowManager in Harmelen gaat werken, dan kom je terecht in een hechte organisatie met een goede werksfeer, korte lijnen en veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Jouw werk en inbreng worden goed beloond bij dit bedrijf. Allereerst met uitstekende carrièremogelijkheden, maar natuurlijk ook met een goed salaris en pensioen. Daarnaast krijg je een persoonlijk vitaliteitsbudget, is het mogelijk om hybride te werken en zowel fulltime als parttime aan de slag te gaan.

Openstaande vacatures

Full Stack Developer Microsoft stack

Wil jij jouw Full Stack Developer skills nog verder ontwikkelen? In een unieke branche met hoogstaande technologie? Hou jij van slim ondernemen? En zet jij je graag in voor groei en wereldwijde innovatie voor mens en dier? Dan hebben wij de positie voor jou.

Meer weten?