Meer weten?

Craftsmen Wilnis

Craftsmen is een authentieke organisatie die zich volledig richt op vakmanschap en passie van haar software engineers.

Craftsmen.jpg

Over Craftsmen

Binnen Craftsmen werken specialistische, eigenzinnige en mondige software engineers. Stuk voor stuk ervaren engineers en onderdeel van een bedrijf waar vakmanschap en passie kernwoorden zijn. Zij helpen hun klanten met de realisatie van bedrijfsapplicaties.

Ze ontwikkelen maatwerkoplossingen voor organisaties die hun ideeën snel vertaald willen zien in business value. De engineers van Craftsmen helpen ambities te realiseren met de beste Open Source & Java-oplossingen. Van architectuur tot realisatie en beheer, on-premise of in de Cloud. Niets is Craftsmen te gek. De ideeën vertalen naar briljante oplossingen is hun talent.

Ook wanneer een klant tijdelijk behoefte heeft aan een ervaren software engineer of een complete maatwerk oplossing, bouwen zij graag een oplossing. De software engineers bij Craftsmen hebben jarenlange ervaring met het bouwen van webapplicaties, integraties en apps.

Ze hebben compleet ingewerkte (Agile) teams die alles kunnen; van idee tot live-gang, en alles er tussen. Ze ontwerpen, bouwen en testen hun software met de meest moderne middelen.

De engineers ondersteunen in het ontwerpen en realiseren van Continuous Integration pijplijn om te zorgen dat alles wat wordt opgeleverd voortdurend wordt gecontroleerd en getest. Denk hierbij aan versiebeheer, code-styling, automatisch testen, automatische deployments. Alles wat nodig is om de kwaliteit van software te verhogen.

Team Craftsmen.jpg

Werken bij Craftsmen

Bij Craftsmen krijgen werknemers de kans om zich vast te bijten in een spannende startup, waarbij ze meedenken in de strategie vanaf dag 1. Ze mogen werken aan stoere en complexe opdrachten en krijgen hier veel vrijheid in, maar dragen ook een grote verantwoordelijkheid.

Werknemer ontvangen bovendien een eigen MacBook en er worden zowel vrijdagmiddagborrels met gratis bier georganiseerd, als legendarische / internationale team events. Op de werkvloer heerst een ongedwongen, informele sfeer.

Werken bij Craftsmen.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?