Meer weten?

Daltec Automatisering B.V. Groningen

Openstaande vacatures

Managing Consultant

In deze functie ben je de schakel tussen het (management) team, onze leveranciers en onze klanten. Je zal betrokken worden bij verschillende beslissingstrajecten en hierin ook het voortouw moeten nemen. Daarnaast ga je mee beslissen over de te varen koers van onze organisatie. Je staat in nauw contact met de collega's op de vloer en kan hierin advies geven, maar ook zo af en toe even bijspringen als dat nodig is. Het is belangrijk dat je communicatief sterk in je schoenen staat en in staat bent om je visie over te brengen op de rest van de organisatie

Groningen Bekijk vacature

ICT beheerder

Je bent verantwoordelijk voor het systeem- en netwerkbeheer van onze (grotere) MKB klanten en eindgebruikers. Onze klanten werken veelal met VMWare, Microsoft Windows, Azure en Office 365. Verder zorg je voor het opbouwen van het netwerk middels switches en routers en koppel je netwerken middels VPN en VLAN (meestal met HP, Fortinet en Cisco hardware). Ook voorzie je onze klanten van advies over hard- en software. Je draait je hand er niet voor om als een netwerk het heeft begeven of een server gecrasht is. Verder beheer je de branche specifieke pakketten van onze klanten. Onze klanten nemen ook onze Fiber, DSL- en VoIP diensten af welke we zelf beheren. Wij leveren ook zelf datacenter diensten met eigen hardware op een vSphere platform.
We hebben tevens plaats voor een senior functie, waarbij je een meewerkend voorman van een team gedreven professionals bent. In dat kader ben je mede verantwoordelijk voor het maken van offertes en het uitvoeren van consulten.
Groningen Bekijk vacature

Meer weten?