Meer weten?

Data2Track B.V. Barneveld

Data2Track is dé schakel tussen Fleet en management. Ze ontwikkelen geavanceerde fleetmanagement oplossingen om logistieke processen van bedrijven te stroomlijnen.

Data2Track Team.jpg

Over Data2Track

Altijd en overal inzicht in je wagenpark? Grip op wat er gebeurt? En processen makkelijker maken voor chauffeurs? Dat kan dankzij Data2Track. Of het nu gaat om datacommunicatie of positiedoorgifte; Data2Track biedt de juiste hard- en software oplossingen aan die logistieke processen efficiënt, overzichtelijk en gestroomlijnd laten verlopen. Elke oplossing is op maat gemaakt voor de klant, waarbij ook naar de details gekeken wordt, zodat het perfect past bij het bedrijf en doelstellingen. Bij Data2Track vinden ze namelijk dat echte efficiency in de details zit.

Data2Track biedt o.a. oplossingen aan als:

  • 24/7 ritregistratie
  • Routebewaking
  • Zonebewaking bij binnenkomende of uitgaande voertuigen
  • Urenregistratie met de mogelijkheid om een koppeling met de cao-verloning te maken

Werken bij Data2Track

Data2Track bestaat uit een hechte, ambitieuze club mensen die hun vak serieus neemt en een zelfde doel voor ogen heeft, namelijk het creëren van verregaande fleetmanagement oplossingen. Als je hier komt werken, dan kom je terecht in een gezellige organisatie met een platte structuur, waarin de mens centraal staat, vertrouwen heel belangrijk is en humor en no-nonsense hand in hand gaan. ‘Jezelf zijn’ wordt hier zeer gewaardeerd.

Verder kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris en een goede pensioenregeling
  • De mogelijkheid om thuis te werken of flexibele werkuren in te delen
  • Een splinternieuwe laptop van de zaak
  • Extra opleidingsmogelijkheden

Werken bij Data2Track.jpg

Klinkt goed? Check dan nu de openstaande vacature(s)!

Openstaande vacatures

Als Android developer bij Data2Track ben je bezig met het ontwerpen, testen en implementeren van applicatieprojecten voor de transportbranche. Je hebt een bepalende rol in de ontwikkeling van nieuwe slimme functionaliteiten binnen bestaande applicaties, maar bent ook bezig met nieuwe applicaties die de transportbranche efficiënter en overzichtelijker maken. Er wordt dagelijks beroep gedaan op jouw creatieve vermogen om applicaties beter te maken en er is volop ruimte voor eigen inbreng en ontplooiing.

Meer weten?