Meer weten?

DDFR Leeuwarden

Zonder internet en connectiviteit vallen vitale processen en systemen stil. Daarom is het belangrijk dat in- en externe netwerken 24/7 beschikbaar zijn én veilig en betrouwbaar zijn. DDFR zorgt daarvoor. Zij zijn de grootste internet serviceprovider van Noord-Nederland en een betrokken partner die altijd werkt vanuit de mindset om voor het beste resultaat te gaan.

Vacatures bij DDFR.jpg

Over DDFR IT Infra en Security

DDFR is een compacte en dynamische organisatie met langdurige en prettige relaties met grote en middelgrote klanten in de sectoren zorg, overheid, onderwijs en industrie. Ze werken samen met leveranciers, klanten en collega's aan de mooiste technische projecten op het gebied van infrastructuur en cybersecurity. Daarmee zorgen ze dat klanten snel, veilig en betrouwbaar kunnen doen wat belangrijk is, zoals patiëntenzorg, veiligheid organiseren, mooie producten maken en onderwijs geven.

Werken bij DDFR.jpg

Werken bij DDFR IT Infra en Security

Houd jij van netwerken en van een omgeving waar je voor elkaar klaarstaat, veel vrijheid hebt en mee mag denken? Dan is DDFR echt iets voor jou! Je kunt hier korte lijnen, een informele werksfeer en een grote mate van betrokkenheid verwachten. Jouw inbreng wordt zeer gewaardeerd. En je krijgt volop de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. 

Uiteraard kun je ook rekenen op mooie arbeidsvoorwaarden, zoals flexibele werkuren, een studiebudget, winstuitkering, telefoon en laptop van de zaak, pensioenregeling en reiskostenvergoeding. 

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacature(s)! 

Kantoor DDFR.jpg

Openstaande vacatures

Netwerkbeheerder

Wij zoeken een Network Engineer die van uitdagingen houdt en van aanpakken weet. Hou je van technische uitdagingen op het gebied van verbindingen en netwerken? Lees dan verder!

Meer weten?