Meer weten?

DigiBTW

DigiBTW is een softwareontwikkelaar in Amsterdam die zich focust op boekhoudsoftware. Zij hebben maar één doel: boekhouden simpeler maken voor iedereen!

Over DigiBTW

DigiBTW is opgericht door een groep vrienden met een achtergrond in boekhouden, development en UX/UI-design. Als freelance boekhouders zagen zij telkens dezelfde problemen naar voren komen bij mensen die hun boekhouding zelf bijhielden. De boekhoudpakketten die toendertijd beschikbaar waren, waren gedateerd, niet gebruiksvriendelijk en onbegrijpelijk voor mensen zonder boekhoudkennis. Ook zagen ze dat er geen totaaloplossing was die rekening hield met inkomstenbelasting van zzp’ers en dat de vertaalslag tussen het boekhoudpakket en de software van de Belastingdienst voor de meeste zzp’ers erg lastig was.

Daarom besloten ze om een applicatie te bouwen, speciaal voor het bijhouden van de boekhouding. Na een aantal jaar de applicatie geperfectioneerd te hebben, hebben ze het in 2016 op de markt gebracht onder de naam ‘DigiBTW’. Al snel groeiden ze razendsnel uit tot een succesvolle organisatie. Vandaag de dag maken ruim 10.000 zzp’ers gebruik van hun programma, waarmee zij voordelig en eenvoudig kunnen boekhouden. Het boekhoudprogramma van DigiBTW is gebruiksvriendelijk, zonder beperkingen én met uitstekende support. Daarnaast is DigiBTW het enige bedrijf in Nederland met een module voor aangifte van inkomstenbelasting voor ondernemers. Dankzij hun topservice en uitgebreide boekhoudprogramma worden ze beoordeeld met maar liefst een 9,8!

Werken bij DigiBTW

De bedrijfscultuur van DigiBTW kenmerkt zich door een informele sfeer met vooral functioneel overleg. Doordat ze nog in de start-up/scale-up fase zitten zijn de lijntjes kort en kan er daardoor snel geschakeld worden. Ook biedt dit jou de mogelijkheid om mee te werken aan de verder groei van het bedrijf. Een geweldige kans dus!

Openstaande vacatures

Java developer

Meebouwen aan innovatieve software voor ZZP'ers? genieten van vrijheid en een technische uitdaging?

Meer weten?