Meer weten?

DPA Professionals Rotterdam

DPA (Dutch Partners in Assistance) richt zich op advies, duurzame en flexibele inzetbaarheid van specialistische professionals en het ontwikkelen van kennis en kunde. Zo helpen ze professionals én organisaties om hun prestaties te verbeteren. Hiertoe steunen ze op een landelijk netwerk van ruim 1.600 eigen professionals, hooggekwalificeerde zelfstandigen en ondersteunende medewerkers.

Werk DPA.jpg

Over DPA

De onderneming is in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment en kreeg in 1999 als DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. Na het samengaan in 2011 met de Nederlandse Interim Groep voegden onder andere Benkis, Fagro en ConQuaestor Interim Professionals zich bij de groep.

Ze stellen professionals in staat om hun kennis en kunde aan te wenden in passende uitdagingen en faciliteren hen in hun vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Door effectieve selectie en matching voorzien ze opdrachtgevers van de juiste specialisten voor vernieuwings- en verandertrajecten, projecten, complexe vraagstukken en tijdelijke vervanging. Zo kunnen beide doelgroepen soepel meebewegen met de marktontwikkelingen. Ethisch kompas daarbij zijn de kernwaarden kundig, verbonden, ondernemend, persoonlijk en integer.

Wat kennis en vaardigheden betreft, ziet DPA stilstand als achteruitgang. Dus werken ze doorlopend aan het ontwikkelen van competenties en het uitbreiden en vernieuwen van de vakinhoudelijke kennis van onze professionals. Ze investeren in hun professionele en persoonlijke groei door coaching, cursussen, training, workshops, competence centers en kennisplatforms en ook door het initiëren van nieuwe opleidingen en traineeprogramma’s via DPA Academy. Maar bovenal door mensen werk aan te reiken dat ertoe doet en uitdagingen die bij hen passen.

DPA.jpg

Werken bij DPA

Bij DPA bepaal jezelf onder welke voorwaarden je zou willen werken. Denk aan (vrije) tijd, mobiliteit, salaris en de inhoud van je contract. Daarnaast werken onze consultants graag met ons omdat zij verzekerd zijn van een vast inkomen met een hoge beloningsstructuur (vast versus bonus). Hoe lager je basissalaris hoe hoger je bonuscomponent. In veel gevallen betekent dit een verdubbeling van je huidige salaris in vaste dienst.

Daarnaast krijg je alle vrijheid die bij een professional hoort en de daarbij behorende verantwoordelijkheden en zelfstandigheid. Uiteraard zorgen wij voor interessante projecten bij toonaangevende bedrijven.

Werken bij DPA.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?