Meer weten?

Dyzle Almere

Dyzle is opgericht in 2004 en is een van de eerste onafhankelijke energiemeetbedrijven. In de beginjaren deden ze de meting van het energieverbruik van grote bedrijven live in de omgeving. Maar tegenwoordig is daar IoT voor. Dyzle is continu aan het innoveren en daar kunnen ze een paar extra handen goed bij gebruiken.

Kantoor Dyzle.jpg

Over Dyzle

In 2012 verkocht Dyzle het bedrijfsonderdeel voor het meten van energie en richtten ze zich volledig op temperatuurbewaking en GPS-tracking. Vandaag de dag brengen ze ook andere parameters in kaart, zoals de luchtvochtigheid, CO2 en druk.

Alles wat Dyzle levert wordt in eigen beheer geproduceerd en ontwikkeld - dit maakt ze uniek in hun eigen branche. Ze hebben oog voor techniek, grip op hun producten en functionaliteiten, en zorgen ook voor belangrijke zaken zoals validatie.

Dyzle Temperatuur.jpg

Werken bij Dyzle

Als je bij Dyzle gaat werken dan kom je in een team van hardwerkende professionals terecht. Zij staan altijd voor de klant klaar, verbeteren en implementeren pragmatische toepassingen voor temperatuurbewaking, en zorgen dat alles voldoet aan de wet- en regelgeving. Wil jij ook deel uitmaken van het topteam van Dyzle? Zo ja, dan kun je het volgende verwachten:

  • Goede doorgroeimogelijkheden
  • De leukste klanten waar je echt verschil voor gaat maken
  • Successen vieren met je collega’s
  • Een open cultuur en een fijne werkplek binnen een groeiend bedrijf

Werken bij Dyzle.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?