Meer weten?

Elvy Group B.V. Wateringen
Wij geloven dat je pas efficiënt kunt werken, als je optimale controle hebt over je bedrijfsprocessen. Door processen te doorgronden en te optimaliseren met onze specialistische kennis, geven wij bedrijven inzicht en controle, met efficiëntie tot gevolg. Wij maken onmisbare uitbreidingen voor bestaande financiële- en ERP-software. Wie wij zijn Wij zijn Elvy! Een team van circa 28 enthousiaste medewerkers die er elke dag alles aan doen om organisaties meer inzicht en efficiëntie te bieden in hun bedrijfsprocessen. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze software te verbeteren. Wij luisteren naar onze klanten en partners en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche om Elvy steeds verder te ontwikkelen. Bij Elvy is alles onder één dak. De afdelingen Sales, Support, Consult en Development zijn allemaal op ons kantoor in Wateringen gevestigd. Op deze manier zijn de lijnen kort en kan er snel gehandeld en gecommuniceerd worden. De afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot marktleider in verschillende branches op het gebied van onze oplossingen en laten inmiddels ruim 2500 organisaties efficiënter werken met meer controle en inzicht. Onder onze klanten vind je veel voetbalclubs en mooie, grote merken als Beslist.NL, Gazprom, Fatboy en Tony Chocolonely. De groei die we sinds onze start in 1993 doorgemaakt hebben, is geweldig. Waar we het meest trots op zijn? De toegevoegde waarde die we leveren bij de fantastische bedrijven die we tot onze klanten mogen rekenen! Werken bij Elvy Wij zijn een informele organisatie met een hoge mate van zelfstandigheid. Alles wat wij doen staat in het teken van onze klanten. Is Elvy dé werkplek voor jou? Check dan de vacatures.

Openstaande vacatures

Software Consultant

Als implementatie consultant draag je zorg voor de implementatie en ondersteuning van ons product Elvy. Door je kennis van administratieve processen en je enthousiaste, klantgerichte houding vertaal jij de mogelijkheden van Elvy in voordelen voor de klant. Daarmee help je de klant om zijn documentenstromen zo optimaal mogelijk te digitaliseren. Je komt bij uiteenlopende klanten over de vloer en geen dag is hetzelfde.

Wateringen Bekijk vacature

(Medior) Data Engineer/Developer

Als enthousiast en creatief ontwikkelaar werk je mee aan onze eigen standaard applicatie voor de automatische herkenning van documenten. In het development team werk je aan software die gebruikt wordt in onze (inter)nationale klantenkring.
We zijn op zoek naar collega’s die het beste in hun vakgebied willen zijn. Kwaliteit, samenwerking en continue verbetering zijn onze kernwaarden.

Wateringen Bekijk vacature

(Senior) Back-end Developer

Als enthousiast en creatief ontwikkelaar werk je mee aan onze eigen standaard applicatie. In het development team werk je aan software die gebruikt wordt in onze (inter)nationale klantenkring. De functionaliteiten worden ontwikkeld in Angular en .NET Core in combinatie met Microsoft SQL-server databases. We zijn op zoek naar collega’s die het beste in hun vakgebied willen zijn. Kwaliteit, samenwerking en continue verbetering zijn onze kernwaarden.

Wateringen Bekijk vacature

Meer weten?