Meer weten?

Entreo Nijmegen

Entreo is een online platform dat werkgevers en werknemers in verbinding brengt met een netwerk van vitaliteitsaanbieders. Via dit platform kunnen werknemers van organisaties aan de slag met hun gezondheid op het gebied van voeding, bewegen en ontspanning. En werkgevers kunnen hun werknemers stimuleren om gezonder te werken, een grotere betrokkenheid en teamgevoel creëren, inzicht krijgen in de vitaliteit van medewerkers en nog veel meer. Een win-winsituatie voor beide partijen!

Entreo-min.png

Over Entreo

Entreo faciliteert dus een gezonde levensstijl voor werkend Nederland. Ze luisteren naar de wensen van werknemers en vertalen dit naar een passend aanbod. Daarbij vinden ze het belangrijk dat het voor iedereen toegankelijk is. Vitaliteit hoeft immers geen topsport te zijn.

Met twee kleine teams werken ze hard aan het continu verbeteren van het platform. Op dit moment bestaat het developmentteam uit een product owner, 3 back end developers, 1 front end developer en een designer, waarvan een deel op projectbasis voor Entreo werkt.

Daarnaast is er een klantteam waarin marketing, sales en service is ondergebracht en helpen collega’s van VK Leisure op het gebied van finance, administratie en HR. Kortom, een flinke groep mensen met allemaal hetzelfde doel: van Entreo een succes maken én mensen stimuleren om meer te bewegen, gezonder te eten en te ontspannen (waardoor ze lekkerder in hun vel zitten en meer werkgeluk ervaren).

Kantoor Entreo-min.png

Werken bij Entreo

Werken bij Entreo betekent werken met plezier! Ze delen een passie voor vrije tijd, sport en mensen. Op kantoor heerst een informele en gezellige sfeer waarin jouw kwaliteiten worden gewaardeerd en iedereen er alles aan doet om het beste resultaat neer te zetten — samen met elkaar als één team!

Reken daarbij op mooie voordelen als:

  • Een uitdagende en afwisselende baan bij een jonge dynamische organisatie waar je jezelf verder kunt ontwikkelen
  • Gezellige collega’s, leuke borrels en verschillende teamuitjes
  • Vrijheid, flexibiliteit en vertrouwen om jouw eigen werkwijze in te richten
  • Vitaliteitsbudget dat je in kunt zetten binnen het Entreo netwerk

En nog veel meer!

Openstaande vacatures

Ben jij een ervaren Fulll-Stack developer? Werk je graag aan innovatieve oplossingen? Wil jij aan de wieg staan van de ontwikkeling van het beste online platform op het gebied van gezondheid en vitaliteit, bij een enthousiaste scale-up? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer weten?