Meer weten?

GGzE Eindhoven

GGzE spant zich ervoor in om de béste zorg te geven aan mensen die kampen met psychische klachten. Daar hebben we ons aanbod en onze werkwijze op afgestemd. We werken er elke dag aan om onszelf te overtreffen.

Over GGzE

Concern GGzE bestaat uit 2 merken: GGzE en De Woenselse Poort. Medewerkers krijgen de ruimte om te doen wat nodig is om de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen. De regie over de behandeling ligt bij de cliënt.

Wat is Concern GGZE?

Concern GGzE bestaat uit 2 merken:

  • GGzE: GGzE biedt zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met psychische klachten.
  • De Woenselse Poort: De Woenselse Poort biedt forensische zorg aan mensen met een psychische aandoening. We bieden hen hoogwaardige (deeltijd) klinische behandelingen. Veiligheid staat daarin centraal: voor cliënten, medewerkers en voor de samenleving

GGzE is ervan overtuigd dat mensen blijer en gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we hen om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.

Werken bij GGzE.jpg

Werken bij GGzE

Wat gaat goed? Wat kan beter? Waar heb je ondersteuning bij nodig? Deze vragen zijn de basis van ons werk. We geloven in ieders kracht en bouwen voort op persoonlijke talenten en sterke eigenschappen. Op basis daarvan willen we mensen laten groeien.

Mensen komen bij GGzE om hun klachten te verminderen. Daar hebben we beproefde behandelingen voor. Maar we kijken vérder dan de klachten. Samen met de cliënt en zijn directe omgeving zetten we ons ervoor in om het dagelijks leven van de cliënt aangenamer te maken. Onze ambitie is dat ieder mens mee kan doen aan het dagelijks leven, op een manier die bij hem of haar past.

Openstaande vacatures

Meer weten?