Meer weten?

Gino Groningen

Gino Software is een middelgroot softwarebedrijf in Groningen dat oplossingen maakt voor de zorg. Voor de jeugdgezondheidszorg hebben ze het product Kidos ontwikkeld, waarmee ze zelfs marktleider zijn (waar ze – terecht – enorm trots op zijn). Ze hebben een fijne sfeer op kantoor, korte lijntjes en gezellige medewerkers waar je altijd mee kunt sparren, een praatje mee kunt maken of een spelletje mee kunt doen.

Gino Software Groningen.jpg

Over Gino Software

Sinds de oprichting in 1989 maakt Gino Software toonaangevende, innovatieve softwareoplossingen. Ze veranderen de manier waarop je leert, denkt en werkt door websites, mobiele apps, (web)applicaties en serious games te creëren. Alles bouwen ze op uit componenten die als ‘legoblokjes’ in elkaar passen. Deze worden bewaard in de Gino Particles-bibliotheek en voortdurend geüpdatet. Zo ontstaan oplossingen die ideeën verwezenlijken, complexe processen vereenvoudigen en problemen vertalen in mogelijkheden. Daarbij kan een sterk team van hoogopgeleide professionals niet ontbreken. Zij spreken de taal van de klant, kennen de markt en begrijpen uitdagingen van organisaties.

Vacatures bij Gino Software.jpg

Werken bij Gino Software

Bij Gino Software word je onderdeel van een hecht en professioneel team in een bedrijf waar continue innovatie, inclusiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Een prettige balans tussen werken en ontspanning vinden ze belangrijk. Ook krijg je ruimte en begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen.

Werken bij Gino Software.jpg

Gino Software is gevestigd in een nieuw kantoorpand dat grenst aan het mooie natuurgebied Kardinge. Even tijdens de pauze ontspannen in de natuur is dus een goede optie. Ook kun je je skills laten zien tijdens een potje tafelvoetbal, tafeltennis, darten of pool in de moderne kantine. Liever een spelletje op de PS4 of ouderwets een potje schaken? Er is altijd wel iemand die met je mee wil doen!

Kantoor Gino Software.jpg

Verder kun je hier rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, toffe collega’s, gezellige teamactiviteiten en VrijMiBo’s.

Klinkt goed? Bekijk dan hieronder de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Openstaande vacatures

Java Developer voor de Zorg

Ben jij een fullstack Java software developer die alle kneepjes van het vak kent? Wil jij je inzetten voor de zorgsector of andere sectoren waarin privacy en security hoog in het vaandel staan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Meer weten?