Meer weten?

Incentro Nederland B.V. Amsterdam

Als it-bedrijf doen we bij Incentro dingen graag net even anders. Toen we jaren geleden tot het inzicht kwamen dat je alleen kunt excelleren in je werk als je gelukkig bent, gooiden we onze KPI’s overboord en gingen we doen waar we blij van worden. Met fantastische resultaten als gevolg. Inmiddels zijn we zes keer vernoemd tot Great Place To Work. Kom gauw onze sfeer proeven!

Incentro Kantoor.jpg

Over Incentro

Wij geloven in de kracht van specialisme. Daarom kiezen we zorgvuldig uit waar we goed in willen zijn. Vervolgens zetten we hier vol op in. Zetten we onze specialisten bij elkaar, dan gebeuren er fantastische dingen. We zijn een tikkie eigenwijs. Geen druktemakers, maar impactmakers. Het liefst werken we met een multidisciplinair team bij onze klanten. Dan kunnen we meteen aan de slag - en trappen we af en toe een deurtje open.

Ambitie, dat staat bij ons voorop: we hebben een echte topsportmentaliteit, verleggen onze grenzen en gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Die ambitie zie je niet alleen terug in de mensen die bij ons werken, maar ook in de projecten die we oppakken. Heb je een goed idee, dan doen we er alles aan om het in de praktijk te brengen. Zo droomde Dennis de Weerd ervan om een verschil te maken in Afrika, waar hij een tijd ontwikkelingswerk deed. In 2017 startte hij een Incentro-vestiging op in Nairobi, Kenia. Hartstikke tof natuurlijk!

Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt, dat levert werkgeluk op. Daarom geven we je de vrijheid en het vertrouwen om je eigen keuzes te maken. Zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die jij het meest ziet zitten. Natuurlijk word je ook gelukkiger van samen leuke dingen doen. Daarom geven we regelmatig een goed feest, gaan we met z’n allen wintersporten of vragen we een interessante spreker om ons te inspireren met een persoonlijk verhaal. Tussen het werk door tafeltennis of een potje FIFA spelen, hoort er ook bij.

Werken bij Incentro.jpg

Werken bij Incentro

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Dan ben je van harte welkom bij Incentro! Geld is niet het enige wat wij je zullen bieden. Wij vinden het normaal om goed voor onszelf en onze eigen mensen te zorgen, daarom staat ons team en jouw werkgeluk voorop!

Werk Incentro.jpg

Openstaande vacatures

Ben jij een Java expert, die mooie oplossingen kan bouwen voor onze klanten, en ook nog kennis wil overbrengen aan zijn collega’s?

Meer weten?