Meer weten?

Incentro Nederland B.V. Amsterdam
Locatie: Amsterdam Als it-bedrijf doen we bij Incentro dingen graag net even anders. Toen we jaren geleden tot het inzicht kwamen dat je alleen kunt excelleren in je werk als je gelukkig bent, gooiden we onze KPI’s overboord en gingen doen waar we blij van worden. Met fantastische resultaten als gevolg. Inmiddels zijn we zes keer vernoemd tot Great Place To Work. Kom gauw onze sfeer proeven! Achtergrondinformatie Specialisme Omdat we geloven in de kracht van specialisme, kiezen we zorgvuldig uit waar we goed in willen zijn. Vervolgens zetten we hier vol op in. Zetten we onze specialisten bij elkaar, dan gebeuren er fantastische dingen. We zijn een tikkie eigenwijs. Geen druktemakers, maar impactmakers. Het liefst werken we met een multidisciplinair team bij onze klanten. Dan kunnen we meteen aan de slag - en trappen we af en toe een deurtje open. Ambitie We hebben een echte topsportmentaliteit: we verleggen onze grenzen en gaan graag nieuwe uitdagingen aan. Die ambitie zie je niet alleen terug in de mensen die bij ons werken, maar ook in de projecten die we oppakken. Heb je een goed idee, dan doen we er alles aan om het in de praktijk te brengen. Zo droomde Dennis de Weerd ervan om een verschil te maken in Afrika, waar hij een tijd ontwikkelingswerk deed. In 2017 startte hij een Incentro-vestiging op in Nairobi, Kenia. Tof! Geluk Doen waar je goed in bent en waar je blij van wordt, dat levert werkgeluk op. Daarom geven we je de vrijheid en het vertrouwen om je eigen keuzes te maken. Zodat jij je kunt ontwikkelen in de richting die jij het meest ziet zitten. Natuurlijk word je ook gelukkiger van samen leuke dingen doen. Daarom geven we regelmatig een goed feest, gaan we met z’n allen wintersporten of vragen we een interessante spreker om ons te inspireren met een persoonlijk verhaal. Tussen het werk door tafeltennis of een potje FIFA spelen, hoort er ook bij. Werken bij Incentro Dat onze cultuur ons iets oplevert, blijkt uit het feit dat we in 2019 voor de zesde keer op rij verkozen z

Openstaande vacatures

Medior .NET Developer

Als .NET developer ben jij druk bezig met het ontwikkelen van oplossingen voor onze klanten. Daarnaast blijf je jezelf ontwikkelen en is het aanleren van nieuwe tools en technieken geen hocus pocus voor jou. Je gaat niet direct op het doel af, maar neemt de tijd om het echte probleem boven water te halen. Dit doe je in een team van gelijkgestemde mensen waarmee je samen een fantastische beleving voor de klant bouwt.

Amsterdam Bekijk vacature

Java developer

Ben jij degene die onze Java-gemeenschap kan helpen groeien en geweldige projecten voor onze klanten kan creëren? Bij Incentro maken we onze klanten en onze medewerkers blij door de modernste Java-projecten, Spring-gebaseerde microservice-architectuur, CMS-gebaseerde websites, bericht gestuurde architectuur of wat dan ook te bouwen! Wil je blijven leren en ook collega's helpen? Dan ben je bij ons aan het goede adres!

Amsterdam Bekijk vacature

Medior front-end developer

Wat houdt de baan dan precies in? Jij houdt je als frontend developer de hele dag bezig met gebruikerservaring van de platformen van onze klanten. Hoe perfectioneren we deze, hoe behalen we de omzetdoelen en welke methodiek/techniek past daar het beste bij? En als je daar niet mee bezig bent, dan ben je druk bezig met projecten aansturen en masterplannen ontwikkelen met je backend-, UX- en designcollega’s. Met natuurlijk altijd de focus: hoe kunnen we een state of the art e-commerce-omgeving maken? Tenslotte, ben je ook nog eens coach voor jouw junior collega's. Wat wil je nog meer?

Amsterdam Bekijk vacature

Senior/Lead front-end developer

Wat houdt de baan als senior frontend developer dan precies in? Jij houdt je bezig met de gebruikerservaring van de platformen van onze klanten. Je denkt na over de manieren waarop we deze perfectioneren, hoe we omzetdoelen behalen en welke methodiek én techniek het meest geschikt zijn. Daarnaast heb je de verantwoordelijkheid om projecten aan te sturen en masterplannen te ontwikkelen met je backend-, UX- en designcollega’s. De focus? Een state of the art e-commerce-omgeving aanleveren! Tenslotte vervul je een coachende rol voor jouw juniorcollega’s. Wat wil je nog meer?

Amsterdam Bekijk vacature

Meer weten?