Meer weten?

Instituut Fysieke Veiligheid Zoetermeer
Locatie: Zoetermeer Het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) is hét instituut van en voor de veiligheidsregio’s in het versterken van de brandweerzorg en de aanpak op het terrein van de rampenbestrijding en crisisbeheersing. Achtergrondinformatie Het IFV draagt bij aan een veilige samenleving door het versterken van de veiligheidsregio’s en hun partners bij het professionaliseren van hun taken. Zij ontwikkelen en delen relevante kennis, ze hebben expertise voor het verwerven en beheren van gemeenschappelijk materieel en adviseren de betrokken besturen. Met behulp van de applicaties van het IFV zijn hulpdiensten beter in staat om samen informatie te delen en samen acties af te stemmen in het geval van grootschalige incidenten. Hun hoofdactiviteiten voor de veiligheidsregio's: Beleids- en bestuursondersteuning van de ambtelijke en bestuurlijke top Kennis ontwikkelen, makelen en borgen voor de professional in het veld Opleidingen, trainingen en oefeningen voor vakbekwaam worden en blijven faciliteren en verzorgen Talent- en leiderschapsontwikkeling bevorderen Materieel voor de veiligheidsregio's verwerven, beheren en organisatorisch inbedden Projectmanagement en (organisatie)advies. Bedrijfscultuur IFV biedt jou een afwisselende baan binnen een professionele, inspirerende en informele werkomgeving. Voel je je betrokken bij een veilig en voorbereid Nederland? Zij bieden een concurrerend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om gerichte cursussen en opleidingen te volgen. Wil je een functie binnen een stimulerende en collegiale werkomgeving? Bekijk dan hieronder de vacatures.

Openstaande vacatures

Integratie Specialist

In de Arnhemse bossen staat het Instituut Fysieke Veiligheid (IFV). Daar, en in onze vestigingen in Zoetermeer, werken zo'n 300 professionals iedere dag aan de kwaliteit en de organisatie van de rampenbestrijding en crisisbeheersing in ons land. Als IFV dragen wij eraan bij dat hulpverleners en bestuurders hun werk op een professionele en veilige manier kunnen doen. Nu zoeken wij jouw hulp!

Als Integratie Specialist werk je binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen. Wij werken op basis van de SCRUM-methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteiten worden ontwikkeld.

Als Integratie Specialist ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als het onderhoud van de applicatie. Je zet in het team de technische lijnen uit waarbij je van ontwerp tot implementatie en onderhoud een actieve rol vervult.

In deze baan ga je je richten op het maken van integraties binnen Apache Camel / Red Hat Fuse en ben je een deel van de inzet on-site in Zoetermeer voor afstemming en overdracht. Taken behorend bij deze functie zijn:

• leiden en ontwikkelen van de technische integratie van interne systemen/platformen met systemen van de Veiligheidsregios’s en overige crisispartners;
• samenwerking met het beheerteam en met het team dat zorgt voor de afstemming met de datahouders;
• met de integratie architect zorgen voor onderhoudbare koppelingen die voldoen aan de project startarchitectuur (veilig, robuust, onderhoudbaar, gedocumenteerd, gemonitord, …).

Zoetermeer Bekijk vacature

Senior Java Ontwikkelaar

Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen. Wij werken op basis van de SCRUM methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld.
Als Senior JAVA-ontwikkelaar ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook het onderhoud van de applicatie. Je zet in het team de technische lijnen uit en waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken.

Zoetermeer Bekijk vacature

Front-end Developer

Je werkt binnen een team van ontwikkelaars die gezamenlijk onze applicaties verder ontwikkelen. Wij werken op basis van de SCRUM-methodiek met maandelijkse sprints waarin nieuwe functionaliteit wordt ontwikkeld. Als front-end developer ben je zowel verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten als ook het onderhoud van de applicatie. Je werkt zeer zelfstandig in een betrokken team waarbij je vanaf het ontwerp tot en met de implementatie en het onderhoud van de software een actieve rol vervult. Je krijgt te maken met een complexe omgeving waardoor het van belang is dat je analytisch sterk bent en goed abstract kunt denken. Als front-end developer is het noodzakelijk dat je naast javascript, HTML en CSS ook aantoonbare kennis en ervaring hebt met het ontwikkelen binnen AngularJS.

Zoetermeer Bekijk vacature

Meer weten?