Meer weten?

J-next Utrecht

J-Next is een development club die zich richt op een toekomst waar de ambitie van professionals altijd centraal staan. De klant bepaalt de stip aan de horizon en J-Next faciliteert ze met de perfecte reis daarnaartoe, waarbij de basis altijd Java of JavaScript is. Het doel is om hierin door te groeien of verder te evolueren binnen open source software.

Over J-Next

De ervaren developers van J-Next hebben allen ruime ervaring met en kennis van Java en JavaScript. Ze hebben daarbij een sterke focus op de nieuwste technieken, kijken vooruit en willen graag groeien - voor het bedrijf zelf en voor de klant. Ook hebben ze experts op het gebied van frontend, backend en fullstack die zich ontwikkelen binnen DevOps en cloudomgevingen.

J-Next is onderdeel van The Human Network, wat een ‘thuis’ is voor 650 topprofessionals en 20 gespecialiseerde bedrijven.

Werken bij J-Next.jpg

Werken bij J-Next

J-Next stimuleert haar medewerkers om te groeien, te blijven leren en uitdagingen aan te gaan, waarbij de medewerker wordt gefaciliteerd en beloond. Werkplezier vinden ze een must binnen het bedrijf, want dit vertaalt zich uiteindelijk in kwaliteit en daar profiteert de opdrachtgever ook weer van.

De J-Next club vormt een kleurrijk stel, variërend van 30- tot 50+, en zowel medior als senior engineers die graag verschil willen maken en willen zorgen voor een positieve verandering. Stuk voor stuk zijn het bevlogen developers die al in verschillende sectoren actief zijn geweest en daar al hun sporen hebben verdiend.

Wil jij ook met dit topteam bouwen aan de software van morgen? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Openstaande vacatures

Java Developer gezocht!

Elk mens is anders en heeft bepaalde skills en eigenschappen. Bij ons kun je jezelf zijn en krijg je opdrachten waarin jouw kwaliteiten als Software Engineer tot zijn recht komen!

Meer weten?