Meer weten?

JPoint Houten

Over JPoint

JPoint is ruim 12,5 jaar geleden opgericht met als belangrijkste speerpunten de mensen zelf en hun passie voor softwareontwikkeling. Bij ons gaat het om plezier hebben in je vak, om talent en om innovatie, maar ook om dit samen te doen met anderen. We geloven in een persoonlijke aanpak, in een klein team en in het samen verder groeien en nieuwe dingen leren.

Wat doen we bij JPoint

JPoint is een vooraanstaand softwareontwikkelingsbedrijf dat zich toelegt op het creëren van innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor klanten in verschillende sectoren. We zijn gepassioneerd door technologie en gedreven door de wens om waarde te leveren aan onze klanten. Als je op zoek bent naar een uitdagende carrière in Java, Kotlin of full-stack development, je graag verder wilt groeien en wilt leren van de expertise van je collega’s, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Jouw toekomst bij JPoint

Bij JPoint geloven we in:

  • Innovatie: We omarmen de nieuwste technologieën en ontwikkelmethodieken om cutting-edge oplossingen te leveren voor onze klanten.
  • Samenwerking: Ons team bestaat uit enthousiaste en getalenteerde professionals die geloven in het delen van kennis en het samenwerken om doelen te bereiken.
  • Groei: We ondersteunen de professionele ontwikkeling van onze medewerkers door middel van training, certificering en de mogelijkheid om aan uiteenlopende projecten te werken.
  • Kwaliteit: Bij JPoint streven we naar hoogwaardige code en oplossingen die voldoen aan de hoogste normen.
  • Werkplezier: We geloven dat een positieve werkomgeving cruciaal is voor succes. We organiseren regelmatig leuke teamactiviteiten en stimuleren een gezonde werk-privébalans.

Kom langs bij JPoint

Als je gepassioneerd bent over software-development en architectuur en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en een team met (zeer) ervaren en like-minded collega’s, dan nodigen we je graag uit om eens te komen praten. Leuk om dan samen te kijken in hoeverre jij ons team kunt komen versterken en hoe wij jou zouden kunnen helpen met een goede nieuwe stap in deze mooie wereld van de softwareontwikkeling. Bel of mail en maak een afspraak om langs te komen in ons mooie kantoor in de oude werkspoorkathedraal in Utrecht.

Openstaande vacatures

Ben jij een gedreven software engineer die houdt van uitdagingen en zichzelf altijd graag verder blijft ontwikkelen? Vind jij het leuk om in een enthousiast en hecht team je kansen te pakken? Te werken binnen een bedrijf waar plezier en kennisdeling centraal staan? Houd jij er van om met de nieuwste tools en frameworks te werken en klanten echt verder te helpen met oplossingen van hoge kwaliteit? Dan ben jij mogelijk een goede match met de rest van onze JPoint collega’s en zouden we het leuk vinden om eens samen met jou te kijken in hoeverre het volgende ook voor jou interessant is.

Meer weten?