Meer weten?

Keijzer B.V. Utrecht

Keijzer is een mens- en maatschappijgericht marketingadvies- en communicatiebureau met vestigingen in Enschede, Groningen, Apeldoorn, Utrecht en Maastricht. 

Over Keijzer

Bij Keijzer draait het allemaal om mensen. Want zij vinden dat mensen het verschil maken. Ze werken voor mooie opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, verschillende ministeries, provincies, waterschappen en gemeenten. Vanuit een stevige strategische basis werken ze aan omgevingscommunicatie en gedragscampagnes met gebruik van innovatieve digitale technologie. 

Werken bij Keijzer.jpg

Werken bij Keijzer

Als je bij Keijzer gaat werken dan kom je terecht in een informele, inspirerende en persoonlijke (werk)omgeving. Hier zul je veel vrijheid krijgen en ruimte om te groeien en initiatief te nemen. Je werkt er met een hecht team bestaande uit ongeveer 22 gedreven en ondernemende professionals. Zij gaan graag samen lunchen, organiseren regelmatig een borrel én houden vaak hun gezellige Keijzerdagen.  

Verder is het mogelijk om deels thuis te werken (inclusief thuiswerkvergoeding!), ze stellen een Macbook ter beschikking en je krijgt een vergoeding voor je telefoonabonnement. Andere voorwaarden zijn ook perfect geregeld!

Openstaande vacatures

Medior/Senior communicatie adviseur

Wij zoeken voor onze vestigingen in Utrecht, Apeldoorn en Enschede doorlopend marketing- en communicatieadviseurs. Heb jij een frisse blik op het communicatievak en hart voor maatschappelijke vraagstukken? Denk je graag mee op strategisch niveau? Neem dan contact met ons op!

Meer weten?