Meer weten?

LenderSpender Amsterdam

Lender & Spender is een innovatief en snelgroeiend online platform waar consumenten direct geld kunnen lenen van andere consumenten en bedrijven.

Werken bij Lender en Spender.jpg

Over Lender & Spender

Lender & Spender is een innovatieve aanbieder van consumentenleningen met als missie om de markt voor consumentenleningen eenvoudiger, transparanter, eerlijker en efficiënter te maken.

  • Eenvoudiger - Een gebruiksvriendelijk online aanvraagproces en voorwaarden die voor iedereen goed te begrijpen zijn;
  • Transparanter - Heldere informatieverstrekking, geen verborgen kosten en uitstekend te bereiken voor vragen en feedback;
  • Eerlijker - Wij verstrekken geen leningen tegen woekerrentes, maar verstrekken eerlijke leningen aan mensen die hun lening daadwerkelijk kunnen betalen;
  • Efficiënter - Onze leningen worden rechtstreeks gefinancierd door particulieren en bedrijven zonder tussenkomst van een bank. De kosten die hiermee worden bespaard zien geldnemers terug in een scherpe rente en investeerders terug in een aantrekkelijk rendement.

Lender en Spender.jpg

Werken bij Lender & Spender

Vanuit ons kantoor in Amsterdam zorgen wij er iedere dag voor dat geld lenen en uitlenen leuker, en vooral eerlijker en transparanter wordt.

Openstaande vacatures

Lead PHP Developer

Ben jij iemand die van mening is dat ware schoonheid van een applicatie van binnen zit? En wil je samen met ons aan de grote banken laten zien hoe het wel moet?Lees dan hieronder snel verder!

Senior PHP Full Stack Developer

Ben jij iemand die van mening is dat ware schoonheid van een applicatie van binnen zit? En wil je samen met ons aan de grote banken laten zien hoe het wel moet? Lees dan hieronder snel verder!

Meer weten?