Meer weten?

Lodder Software Gorinchem

Openstaande vacatures

Supportconsultant

Je hebt een breed scala aan klanten waar je de technische en functionele vragen van beantwoordt, analyseert en opvolgt. Het enige wat Lodder wil, is die klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Software ontwikkelen we om onze internationale klantenkring verder te helpen bij de bedrijfsvoering. Vandaar dat we een communicatief sterke kandidaat zoeken.


We verwachten van jou dat je de vragen van de klant vertaalt naar heldere oplossingen. En als de vragen toch te complex blijken, dat je deze dan goed kan overdragen aan de tweedelijns collega’s.


Ook signaleer je technische bedreigingen en denk je proactief mee over het verbeteren van de software of over mogelijke verbeteringen van de customer service.

Als Support Consultant maak je deel uit van een enthousiast team dat er alles aan doet om de kwaliteit van de systemen en de serviceverlening te verbeteren.

Gorinchem Bekijk vacature

Implementatieconsultant

Je hebt heel wat technische taken als conversies uitvoeren, wijzigingen testen en, op verzoek van de klant, rapportages genereren. Maar we doen ook een beroep op je sociale kant: je gaat klanten begeleiden, trainen en adviseren.


Het enige wat Lodder wil, is die klant zo goed mogelijk van dienst zijn. Software ontwikkelen we om onze internationale klantenkring verder te helpen bij de bedrijfsvoering. Vandaar dat we een communicatief sterke kandidaat zoeken. We verwachten van jou dat je de wensen van de klant vertaalt naar helder uitgewerkte functionele ontwerpen.


Als implementatieconsultant maak je deel uit van een enthousiast, jong team dat er alles aan doet om de kwaliteit van de systemen en de serviceverlening te verbeteren. We zitten te wachten op jouw inbreng en geven je in ruil graag de gelegenheid te leren van meer ervaren collega’s.

Gorinchem Bekijk vacature

Meer weten?