Meer weten?

Lumen Business Solutions B.V. Zoetermeer

Openstaande vacatures

Technisch Consultant Power Platform

Als Technisch Consultant ben jij dé spil binnen het Dynamics 365/Power Platform team van Lumen Business Solutions. Samen met jouw collega Consultants bouw je aan de meest toffe oplossingen voor onze klanten. De Lead Consultant neemt het voortouw als het gaat om het uitvragen van de functionele eisen en wensen, maar samen bepalen jullie de technische inrichting. Jullie bouwen ook samen, waarbij jij verantwoordelijk bent voor de bouw van de uitdagende en soms complexe uitdagingen. Je rapporteert aan de Unit Manager Power Platform.

Wat ga je doen binnen ons team?

Een deel van je werkzaamheden bestaat uit het realiseren van integraties tussen onze Microsoft-applicaties en andere systemen die draaien bij onze klanten. Je zoekt samen met het team naar de beste oplossingen en mogelijkheden om de klant volledig te kunnen ondersteunen. Uiteraard gebruiken we daarvoor technieken als Microsoft Power Automate en Azure Logic Apps. Ken je dat nog niet? Geen probleem, want als je je technische kennis op orde hebt, dan zorgen wij wel dat je deze technieken snel aanleert. Het is wel handig dat je ervaring hebt met REST/JSON (en helaas ook nog SOAP, want we komen ook nog wel eens oudere legacy API’s tegen).

Naast integratie maken we al onze applicaties op basis van het Microsoft Power Platform. In het Power Platform kan heel veel vanuit standaard configuratie, maar soms schieten de standaard mogelijkheden tekort. In dat geval kunnen we ingrijpen op de standaard met JavaScript (client-side) of met .NET/ C# (server-side). En dat is precies waar jouw expertise tevoorschijn komt.

Tot slot kent het Microsoft Power Platform ook Canvas Apps. Hiermee kun je heel snel apps maken voor een mobile device. Zo kunnen we ook mensen in het veld ondersteunen met het afhandelen van hun werk op een mobile device. Het maken van Canvas Apps behoort daarom ook tot jouw werkgebied.

Met wie je werkt?

De Unit Power Platform bestaat uit een klein team van gespecialiseerde Consultants die allemaal goed weten wat er kan met het Microsoft Power Platform. We zijn breed georiënteerd en hebben daarnaast allemaal ons eigen specialisme. Omdat we een kleinere organisatie zijn kent iedereen elkaar, zijn we betrokken en werken we nauw samen, maar is er ook tijd voor gezelligheid. We sluiten de week af met een borrel en organiseren – zodra het weer kan – allerlei evenementen.

 

Zoetermeer Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker

Als (Financieel) Administratief Medewerker zorg je er voor dat de dagelijkse (financiële) administratie op orde is en ondersteun je de Manager Finance waar mogelijk. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• het verwerken van alle uitgaande en binnenkomende facturen in ons financiële systeem;
• het voorbereiden van betalingen en bewaken van debiteuren;
• het inboeken van de banktransacties;
• het controleren van de urenadministratie van onze consultants;
• het opstellen van (financiële) rapportages;
• het (mondeling of schriftelijk) te woord staan van klanten en leveranciers over administratieve vragen.

Zoetermeer Bekijk vacature

Consultant MS Dynamics 365 Business Central

Onze mensen zijn resultaatgericht en daadkrachtig. Onderling op elkaar ingespeeld en we kunnen elkaar vertrouwen. Dat stralen we niet alleen uit naar elkaar, maar voeren we ook uit als belangrijkste value richting onze opdrachtgevers. Dat vormt daarom de sleutel van ons huidige en toekomstige succes. Wil jij beleven wat wij al langer ervaren, kom dan zo snel mogelijk met ons in contact. Wij zijn uitsluitend op zoek naar de beste mensen, die inhoudelijk het verschil maken. Integriteit en betrouwbaarheid zijn daarbij de levensaders van ons succes.

Zoetermeer Bekijk vacature

Meer weten?