Meer weten?

Moditech Rescue Solutions Hoogwoud

Moditech Rescue Solutions is een professionele automotive IT-onderneming gespecialiseerd in het ontsluiten van digitale voertuiginformatie aan hulpverleners over de hele wereld. Meer weten? Lees dan verder!

moditech kantoor

Over Moditech Rescue Solutions

Bij Moditech Rescue Solutions maken we software die iemand kan redden tijdens een verkeersongeval, genaamd: the Crash Recovery System (CRS). Dit systeem wordt wereldwijd gebruikt door verschillende reddingsorganisaties. Wij hebben een nauwe samenwerking met voertuigfabrikanten om ervoor te zorgen dat alle gegevens beschikbaar zijn in ons CRS.

Om ons product zo effectief mogelijk te maken, werken we uitsluitend samen met experts in de hulpverleningssector. Zij bereiden de veiligheidsinformatie van voertuigen voor op de plaats van het ongeval. Dat leidt tot uniforme en interactieve informatie over het voertuig: informatie waarmee je levens kan redden. Een indruk krijgen hoe zoiets eruit ziet? Klik dan hier.

Wij geven ook advies aan voertuigfabrikanten over reddingsgerelateerde zaken. Denk hierbij aan trainingen op het gebied van nieuwe voertuigtechnologie voor hulpverleners. Zo maken wij écht een verschil.

moditech werken bij

Werken bij Moditech Rescue Solutions

Ons product wordt ondersteund in 17 verschillende talen. Daaruit kun je wel opmaken dat ons klantenbestand zeer internationaal is. Bij ons kun je rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden met goede doorgroeimogelijkheden.

Openstaande vacatures

Medior/Senior Full-stack .NET developer

Door het toenemende succes van onze onderneming zijn we per direct op zoek naar een fulltime: MEDIOR/SENIOR FULL-STACK .NET DEVELOPER (m/v) om samen met ons in te zetten op verdere modernisatie en onze applicaties naar een volgend niveau te brengen!

Meer weten?