Meer weten?

MyPoi World B.V. Hengelo

MyPoi World is een softwarebedrijf in Hengelo dat sinds 2007 bestaat. Ze realiseren complexe softwaresystemen en bieden maatwerk voor een fixed fee.

Vacatures MyPoi World.jpg

Over MyPoi World

MyPoi World ontwikkelt complexe softwareoplossingen voor bedrijven in de bouw, logistiek en toerismebranche. Naast softwareoplossingen kunnen ze ook webdesigns en de hosting van applicaties regelen. Het fijne voor klanten is dat ze op die manier één aanspreekpunt hebben voor alles omtrent hun oplossing. 

Het bedrijf heeft 4 kernwaarden die terug komen in alles wat ze doen. Deze staan centraal in hun manier van werken en zijn de leidraad in de omgang met klanten, medewerkers en derde partijen. Dit zijn: betrokken, oplossing, kwaliteit en samenwerken. 

Werken bij MyPoi World.jpg

Werken bij MyPoi World

Bij MyPoi World kom je terecht in een open, inspirerende werkomgeving. Waar ze plezier belangrijk vinden en op een open en eerlijke manier communiceren. Ze zijn erg ambitieus bij MyPoi World en maken alleen oplossingen waarvan zowel de klant als de mensen van MyPoi zelf enthousiast worden.  

Je baan bij MyPoi World is sowieso uitdagend en geeft net dat extra zetje om alles uit jezelf te halen. Ze begrijpen echter dat er meer is in het leven dan werken alleen, daarom gaat hun betrokkenheid verder. Als ze je kunnen ondersteunen in de privésfeer, dan doen ze dat maar al te graag. Door intensief samen te werken met je collega’s zorgen ze voor kwaliteit en gezelligheid. Samenwerken, lachen en debatteren totdat het juist is. Dit doen ze zowel online (via Teams) als op hun inspirerende kantoor in de Hazemeijer in Hengelo - ook wel de Creatieve Fabriek genoemd.

Kantoor MyPoi World.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?