Meer weten?

NetQloud B.V. Joure

NetQloud is dé expert op het gebied van netwerk- en clouddiensten. Ze zoeken mensen die hieraan mee willen werken, graag diverse projecten uitvoeren voor uiteenlopende klanten, zowel goed zelfstandig als in teamverband kunnen werken, altijd klaar staan om een nieuwe opdracht op te pakken en begrijpen dat IT een passie is waarin je jezelf voortdurend uitdaagt.

JIV fotos 679 x 300 px-1.jpg

Over NetQloud

NetQloud is een relatief jong bedrijf met toch al vele tientallen jaren ervaring in ICT. De drie eigenaren zijn namelijk ruim 15 jaar actief in dit vakgebied en werkten voorheen bij diverse enterprises in Nederland. Binnen NetQloud voert een team van specialisten zelfstandig en in opdracht van derden projecten uit bij enterprise klanten die vaak meerdere (internationale) vestigingen hebben en actief zijn in een zeer brede markt. Denk hierbij aan logistiek, healthcare, finance en overheid. De projecten variëren dus van het maken van een HLD/LLD en het in kaart brengen van business demands tot het leveren van goederen en het configureren ervan. Afwisseling in je werk vind je hier dus zeker.

Eén van de projecten waar ze - terecht - enorm trots op zijn? Dat is het project ‘KCMC Tanzania’. Sinds 2018 zijn ze betrokken bij het ontwikkelen en moderniseren van de ICT binnen het KCMC in Noord-Tanzania — wat staat voor Kilimanjaro Christian Medical Centre. Dit is één van de grootste ziekenhuizen van het land waar meer dan 17 miljoen mensen van afhankelijk zijn. Een belangrijk project dus met veel impact! Sinds 2020 hebben ze een eigen stichting opgericht onder de naam Mwika, waarmee ze diensten aanbieden aan het KCMC en andere klinieken.

Vacatures NetQloud.jpg

Werken bij NetQloud

Als je bij NetQloud gaat werken kom je terecht op hun vestiging in Joure (Mercatorweg 2d) of hun nevenvestiging in Nes (Opstekker 36). Kenmerkend voor NetQloud is hun nuchtere blik, betrouwbaarheid, doortastendheid en betrokkenheid. Hier kun je echt jezelf zijn, kun je jezelf verder ontwikkelen en krijg je het vertrouwen om te groeien in je carrière.

Reken verder op een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en veel uitdaging, vrijheid en flexibiliteit in je werk.

Werken bij NetQloud.jpg

Openstaande vacatures

Cloud Consultant

Wil jij als Cloud Consultant aan de slag bij een bedrijf waar passie voor ICT, respect, openheid en vertrouwen hoog in het vaandel? Heb jij een een brede kijk op IT-zaken zoals cloud, security, storage, virtualisatie en networking? Kom dan werken bij NetQloud.

Netwerk Consultant

Wil jij als Netwerk Consultant aan de slag bij een bedrijf waar passie voor ICT, respect, openheid en vertrouwen hoog in het vaandel? Heb jij een een brede kijk op IT-zaken zoals cloud, security, storage, virtualisatie en networking? Kom dan werken bij NetQloud.

Meer weten?