Meer weten?

no.dots Eindhoven

No.dots richt zich op toonaangevende merken met duidelijke doelstellingen. Aan bedrijven die behoefte hebben aan specialisten met een persoonlijke benadering, een hoog expertiseniveau en die marketing en webontwikkeling naadloos kunnen combineren. Want dát is hun unieke kracht. Ontdek no.dots.

Over no.dots

No.dots is hét bureau dat marketing en webdevelopment perfect combineert. Terwijl de meeste agencies zich richten op het een of het ander, onderscheidt no.dots zich door deze werelden perfect samen te brengen. In de steeds complexer wordende wereld van online marketing - met een overvloed aan data en privacywetgeving - weet no.dots dan ook als geen ander de digitale uitdagingen van vandaag op zowel technisch als juridisch niveau te tackelen.

Frame 3.png

No.dots helpt klanten daarnaast om haarscherp in te zoomen op hun doelgroep, zichtbaarheid te creëren en om bij verbinding met die doelgroep de juiste snaar te raken. Om ze zo geliefd te maken en duurzaam succes te creëren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan strategiebepaling, website- ontwikkeling, conversie optimalisatie, SEA/SEO en social media marketing.

Het succes van no.dots reikt ver en is inmiddels bekroond met de 2e plek in de Emerce100!

Frame 2.png

Met hun gouden formule hebben ze al voor verschillende opdrachtgevers bijzondere projecten gerealiseerd. Een voorbeeld daarvan is Walra, een grote speler in huishoudtextiel voor consumenten. De samenwerking heeft een speciale plek in hun hart: de eerste website die ze voor Walra gebouwd hebben, was één van hun eerste grote projecten. En inmiddels werken ze al ruim 6 jaar samen, waarbij ze ook weer de nieuwe website hebben mogen ontwikkelen, verschillende campagnes hebben opgetuigd en intensief aan SEO-optimalisatie werkten.

Naast Walra hebben ze klanten als Dixi, Dindi, Coef en Baby's Only.

Werken bij no.dots

Bij no.dots hebben ze enorm veel passie voor dat wat ze doen en werken met een gedreven team aan bijzonder toffe projecten. Wat ze daarin het meest belangrijk vinden? No bullshit, ownership en liefde voor dat wat je bij ze doet. Want aan ‘mooie praatjes’ hebben hun klanten niets, aan ‘van-het-kastje-naar-de-muur’ hebben ze een gigantische hekel en het werk dat je er doet moet iets zijn waar je je passie en energie met gemak in kunt leggen — gewoon, omdat je het zo ontzettend tof vindt om te doen.

Frame 1.png

De inspirerende klanten en projecten maken werken er dan ook een feestje, maar er is meer. Ze verzorgen lunches, zijn flexibel met betrekking tot werktijden, hebben een prachtig kantoor op een iconische locatie (Het Klokgebouw in Eindhoven), en je kunt er werken met de apparatuur die je zelf prettig vindt. Elke nieuwe medewerker verwarmen ze bovendien met een warm onthaal. Dus, ben jij de volgende? Check dan snel de openstaande vacatures bij no.dots.

Openstaande vacatures

Wij zijn no.dots en we hebben ongelooflijk veel passie voor wat we doen. Met een team van jonge en extreem gedreven medewerkers werken we aan toffe projecten.

Meer weten?