Meer weten?

Nova Technology Groningen

Nova Technology is een debiteurenbeheerder met een passie voor innovatie én gebruiksvriendelijkheid. Zij zijn onderdeel van de Nova Groep, wat een familiebedrijf is dat bestaat uit een keten van nauw samenwerkende zusterbedrijven die zich focussen op incasso- en debiteurenbeheer. Elk zusterbedrijf is gespecialiseerd in een bepaald onderdeel hiervan en gezamenlijk richten ze zich op één ding: klanten van a tot z ontzorgen; van facturatie tot aan beslaglegging. Door middel van eigen ontwikkelde software in combinatie met expertise zorgen ze voor digitale en inNOVAtieve oplossingen, waarbij de human touch niet kan ontbreken.

Over Nova Technology

Als een bedrijf veel tijd kwijt is met het herinneren van debiteuren aan hun betalingsverplichting, lang moet wachten tot debiteuren betalen of zelfs moeite heeft om facturen betaald te krijgen; dan kan Nova Technology hiermee helpen. Zij kunnen het volledige debiteurenbeheer uit handen nemen, waardoor facturen sneller betaald worden en de opdrachtgever een goede relatie kan onderhouden met zijn klant.

Nova Technology biedt de volgende oplossingen aan:

 • Debiteurenbeheer uitbesteden: Nova Technology neemt het volledige beheer uit handen, verlaagt de DSO en zorgt ervoor dat opdrachtgevers een goede klantrelatie onderhouden dankzij hun eigen ontwikkelde debiteurensoftware.
 • Debiteurenbeheer op afstand: Hierbij maakt de opdrachtgever gebruik van diensten van Nova Technology, zonder gebruik te maken van hun software.

Ook bieden ze totaaloplossingen aan in samenwerking met de andere zusterbedrijven van de Nova Groep als buitengerechtelijke incasso, gerechtelijke incasso en deurwaardersdiensten. Zo worden opdrachtgevers van a tot z ontzorgt, zonder dat zij hoeven aan te kloppen bij verschillende organisaties.

Bij Nova Technology zijn ze altijd op zoek naar manieren om het nóg beter, sneller of klantvriendelijker te doen. Daarom hebben ze hun eigen software ontwikkeld die ze constant optimaliseren en in overeenstemming brengen met de wensen en behoeften van klanten. Deze software geeft een duidelijk overzicht van de status van facturen en debiteuren kunnen makkelijk en snel betalen of disputen melden.

Werken bij Nova Technology

Bij Nova Technology kom je terecht op een gezellige werkplek met een hecht team van enthousiaste mensen. Je krijgt hier de kans en ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en initiatief te tonen. Niet alleen heb je te maken met je directe collega’s van Nova Technology, ook kom je in contact met de andere bedrijven van Nova Groep. Bijvoorbeeld tijdens gezamenlijke borrels en activiteiten.

Verder kun je rekenen op:

 • Marktconform salaris en een goed pensioen
 • Variabele jaarlijkse loonsverhoging op basis van prestaties
 • Reiskostenvergoeding
 • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur)
 • Drie extra vakantiedagen bij geen ziektedagen in een dienstjaar
 • De mogelijkheid om relevante cursussen en/of opleidingen te volgen
 • Eenmalige brilvergoeding tot maximaal €250,-
 • Abonnement voor de sportschool
 • Netflix-abonnement

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacature(s) en solliciteer binnen een paar snelle, simpele stappen op de vacature die bij jou past!

Openstaande vacatures

Heb jij altijd al de grondlegger willen zijn van een API-platform? Lees dan vooral verder want bij FinTech-bedrijf Nova Technology krijg je de kans om dit samen met onze tech lead op te zetten. Wij zijn op zoek naar een engineer die basis gaat leggen van de API Engine van onze producten, een herbruikbare API-stekkerdoos die we voor ieder van onze producten kunnen inzetten.Daarbij krijg je veel vrijheid om je eigen stack te ontwikkelen, op dit moment gaat de voorkeur uit naar een event-driven architectuur maar uiteindelijk zullen we kiezen voor ontwerp dat het beste past bij onze producten.

Wil jij werken aan een applicatie die helemaal cloud-native is, zoveel mogelijk gebruik maakt van serverless technologie en waarbij jij veel vrijheid krijgt om de beste oplossingen te vinden? Lees dan verder, want bij Nova Technology krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mee te werken aan geavanceerde FinTech producten.

Wil jij werken aan een applicatie die helemaal cloud-native is, zoveel mogelijk gebruik maakt van serverless technologie en waarbij jij veel vrijheid krijgt om de beste oplossingen te vinden? Lees dan verder, want bij Nova Technology krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mee te werken aan geavanceerde FinTech producten.

Wil jij werken aan een applicatie die helemaal cloud-native is, zoveel mogelijk gebruik maakt van serverless technologie en waarbij jij veel vrijheid krijgt om de beste oplossingen te vinden? Lees dan verder, want bij Nova Technology krijg jij alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en mee te werken aan geavanceerde FinTech producten

Meer weten?