Meer weten?

Olisa Solutions Zwolle

Olisa Solutions is een jong en dynamisch softwarebedrijf dat in 2009 is opgericht om een innovatief platform te bieden voor locatie- en status-gebaseerde bedrijfsinformatie op basis van moderne software architectuur principes.

Werk Olisa Solutions.jpg

Over Olisa Solutions

Olisa is ervan overtuigd dat door het delen van inzicht klanten hun bedrijfsdoelstellingen beter bereikt worden. De oplossingen van Olisa bieden dit inzicht door het registreren, collecteren, analyseren en distribueren van real-time bedrijfsinformatie vanuit het veld. Het is van cruciaal belang dat deze informatie beschikbaar is binnen de organisatie om beter in staat te stellen om taken te vervullen. Ze doen dit in een open en flexibele cloud-based omgeving om tegemoet te komen aan de dynamische behoefte aan real-time informatie in een continu veranderende wereld.

Olisa Solutions heeft innovatieve software oplossingen die ze combineren met elke gewenste hardware. Zij bieden gespecialiseerde applicaties gebaseerd op hun cloud-based Olisa Platform, zoals Fleet Management, Equipment Tracking en Delivery Tracking. Daarnaast realiseren ze ook aangepaste oplossingen op basis van dit platform zoals Remote Monitoring infrastructuren.

Hun software infrastructuur is verantwoordelijk voor het verzamelen en distribueren van elk type status en locatie informatie binnen een organisatie.

Niet alle problemen kunnen aangepakt worden met standaardoplossingen. De producten zijn gebaseerd op het Olisa Software Platform, waarin verschillende modules gecombineerd kunnen worden tot werkende oplossingen voor elk vraagstuk.

Het Olisa Platform is gebaseerd op de beste componenten die in de markt verkrijgbaar zijn. Een zeer groot deel van de componenten is gebaseerd op gerenommeerde Open source software die bij grote organisaties zoals CERN, Citrix en de BBC gebruikt worden, maar ook door organisaties zoals Marktplaats. Hierdoor is een maatwerkproject vaak voor veel lagere kosten en met een veel kortere doorlooptijd realiseerbaar, met een grotere kans op succes.

Werken bij Olisa Solutions

Olisa Solutions beloont zijn werknemers in goede evenredigheid met ervaring en inzet. In goed overleg kunnen de arbeidsvoorwaarden worden opgesteld. Dit betekent dat ook het aantal uren dat je beschikbaar bent bespreekbaar is.

Het bedrijf is daarnaast zeer flexibel als het gaat om thuiswerken. Olisa vindt het namelijk niet nodig dat iedere ontwikkelaar vijf dagen per week op kantoor zit.

Ook wat betreft de openstaande vacatures biedt Olisa zijn werknemer veel ruimte en vrijheid. Ze staan open voor initiatief en input vanuit de medewerker.

Openstaande vacatures

Java developer Olisa

Werken aan moderne software in een gezellig team? Zin in een technische uitdaging?

Meer weten?