Meer weten?

OPEN.satisfaction Amersfoort

OPEN.satisfaction is een sterk groeiend en dynamisch bedrijf in Amersfoort. Wij werken met enthousiaste en professionele mensen aan Enterprise Content Management oplossingen voor onze klanten. Binnen het bedrijf heerst een informele cultuur met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid waarbij iedereen proactief en resultaatgericht werkt. 

Op basis van Alfresco en Kofax voert de organisatie implementaties uit. Daarnaast heeft OPEN.satisfaction diverse eigen oplossingen ontwikkeld, zoals OPEN.post, OPEN.email en OPEN.intranet.

Over OPEN.satisfaction

Het bedrijf is opgericht door een aantal enthousiaste ECM-experts. Samen met ontwikkelaars en consultants vormen zij het team dat klanten begeleidt bij ontwerp, implementatie en beheer van informatiesystemen.

OPEN.satisfaction gebruikt hiervoor robuuste platformen, zoals Alfresco en Kofax, en vormt dit om tot oplossingen door de bouw en configuratie van generieke producten op het OPEN.platform.

Werken bij OPEN.satisfaction

Kiezen voor OPEN.satisfaction betekent kiezen voor een succesvol bedrijf met een prettige en collegiale werksfeer. Een bedrijf waar je een uitdagende en verantwoordelijke functie krijgt en samenwerkt met gemotiveerde collega’s.

Bij OPEN.satisfaction zijn er volop kansen om jezelf te ontwikkelen. In de visie vormen medewerkers namelijk de belangrijkste basis van het succes. Daarom investeren zij ook in de ontwikkeling van medewerkers via uitdagende projecten, interne coaching, persoonlijke ontwikkelplannen en opleidingen.

Naast een inspirerende en prettige werkomgeving biedt OPEN.satisfaction uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Openstaande vacatures

Meer weten?