Meer weten?

Outbirds Amersfoort

Wil jij deel uitmaken van een jonge, snelgroeiende scale-up waar je werkt aan uitdagende opdrachten in combinatie met Salesforce? Dan is Outbirds de perfecte werkplek voor jou!

Team Outbirds.jpg

Over Outbirds

Outbirds helpt bedrijven om waarde te creëren door ze te begeleiden tijdens hun digitale transformatie. Een team van specialisten zorgt ervoor dat dit succesvol verloopt en transformeert organisaties met behulp van Salesforce. Zij dompelen zich volledig onder in het bedrijf van de klant, denken mee over een passende oplossing, helpen de klant op weg of nemen het werk uit handen. Zij voegen waarde toe aan elk project door kennis van implementatie, beheer, consultancy, architectuur, projectmanagement, integratie en optimalisatie mee te nemen. Ook hebben zij ervaring in uiteenlopende sectoren waaronder telecom, non-profit en energie. Klanten als Enexis, Ennatuurlijk, KWF en BauWatch vind je dan ook terug in hun portefeuille. 

Werken bij Outbirds.jpg

Bij Outbirds weten ze dat transformeren geen momentopname is, maar een proces wat continu moet worden geoptimaliseerd en bijgestuurd. Daarom werken ze volledig Agile. Ze stellen doelen, werken hiernaartoe en nemen iedereen mee in de verandering, waardoor ze duurzame oplossingen kunnen creëren die breed in de organisatie worden gedragen. 

Vacatures Outbirds.jpg

Werken bij Outbirds

Bij Outbirds kom je terecht in een jonge en ondernemende club. Een platte organisatie waarin je vanaf dag 1 met iedereen samenwerkt en de vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien. Bijvoorbeeld door seminars of congressen in het buitenland te volgen. Je verveelt je hier in ieder geval nooit want elke dag ziet er anders uit!  

Werknemer Outbirds.jpg

Waar kun je verder op rekenen bij Outbirds?

  • Goede begeleiding door een persoonlijke buddy én een opleidingsbudget van €3.000,- per jaar
  • Mobiliteitsbudget dat je kunt gebruiken voor een leaseauto, kilometervergoeding of een fiets- of ov-kaart
  • Elk jaar €1.000,- om te besteden aan hardware of een thuiswerkplek (als je geld overhoudt krijg je dat uitgekeerd)


Outbirds Werk.jpg

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacature(s) en solliciteer!

Openstaande vacatures

Medior Salesforce consultant

Medior Salesforce consultant (Dutch speaking) bij Outbirds

Meer weten?