Meer weten?

Outcome Measurement B.V.

ConsultAssitent is een product van Outcome Measurement BV, dat is opgericht door Henk Blom, Martijn Buitenhuis en Funatic (specialist in patiëntenportalen). Door hun krachten te bundelen, hebben ze een succesvol bedrijf op kunnen zetten waarin uitgebreide kennis van zorg, strategische bedrijfsvoering, passende ICT, security en patiënt-experience samenkomen. 

Werken bij ConultAssistent.jpg

Over ConsultAssistent

Het idee achter ConsultAssistent is 20 jaar geleden ontstaan bij KNO-arts Henk Blom. Hij vond dat het hebben van gestructureerde informatie over de patiënt en zijn omgeving essentieel is bij het stellen van de juiste diagnose, het inzetten van de juiste behandeling en het leveren van de beste service. Met een gedreven team leveren ze nu de beste digitale anamnese- en PROM-tool van de wereld.

ConsultAssistent gebruikt data om het beste behandelplan voor elke patiënt te voorspellen en patiënten te assisteren bij het maken van de juiste keuzes – zowel voor, tijdens als na de behandeling. Hierdoor zijn artsen en patiënten beter voorbereid en kunnen ze doelgerichter te werk gaan. 

Henk Blom ConsultAssistent.jpg

Werken bij ConsultAssistent

Als je op zoek bent naar een uitdagende baan in de medtech-wereld, dan ben je bij ConsultAssistent aan het juiste adres! Je komt terecht in een ambitieuze en leerzame scale-up omgeving waar er veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief. Verder kun je rekenen op:

  • Aantrekkelijk salaris
  • Jaarlijkse bonus op basis van bedrijfsresultaat
  • Mogelijkheden voor trainingsbudget
  • NS business card
  • Gave kantoorlocatie in hartje Rotterdam
  • Gezelligheid met onder andere borrels en bedrijfsuitjes


Klinkt goed? Bekijk nu de openstaande vacature(s) en solliciteer direct!

Kantoor ConsultAssitent.jpg

Openstaande vacatures

Allround developer Medtech

Wij zoeken een ondernemende, klantgerichte allround developer met stevige ervaring in de backend en bij voorkeur ook affiniteit met de frontend en UX. Een developer die ons helpt ons development proces nog robuuster in te richten en ConsultAssistent verder te ontwikkelen tot een nóg slimmer en gebruiksvriendelijker digitaal medisch hulpmiddel. Herken jij je hierin, dan zoeken wij jou.  

Meer weten?