Meer weten?

Parlando Heeze

Vandaag de dag is Parlando niet meer weg te denken in een wereld waarin alles draait om snelheid en efficiëntie. Ze zijn een totaalleverancier op het gebied van scanning, barcodering, datacollectie, RFid en systeemintegratie. 

Over Parlando

Parlando bestaat al meer dan 25 jaar en biedt sinds die tijd klanten specifieke oplossingen waarbij ze maatwerk leveren en zorgen voor een probleemloze uitwisseling van data tussen diverse systemen. Met als doel om de desbetreffende data beschikbaar te maken voor andere toepassingen. 

Werken bij Parlando

Parlando is gevestigd in een modern kantoor aan de Boelakkers 27a in Heeze. Hier kom je terecht in een flexibele en dynamische werkomgeving waar je samen met een professioneel team gaat werken aan allerlei uitdagingen. Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden kun je ook rekenen op genoeg ruimte om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen. 

Openstaande vacatures

Medior .NET ontwikkelaar met ambities

Wij zoeken een ASP.net developer die voor onze klanten webapplicaties opzet, beheert en onderhoudt. De opdrachten waaraan je werkt variëren van het uitvoeren van webprojecten voor externe klanten, het maken en onderhouden van dedicated projectwebsites.

Meer weten?