Meer weten?

PCI Nederland Lijnden

PCI is een IT-bedrijf gevestigd in Lijnden aan de New Yorkstraat 66. Vanuit daar helpen ze organisaties door heel Nederland om de ideale werkplek- of omgeving te creëren.

Werken bij PCI.jpg

Over PCI Nederland

PCI helpt organisaties met IT en kijkt daarbij naar de complete werkomgeving. Want met een sterke IT-infrastructuur bouw je de basis voor de ideale werkomgeving voor iedereen. Denk bijvoorbeeld aan alle verbindingen met devices die je gebruikt om te kunnen werken. Zoals een beeldscherm in de vergaderruimte die je gebruikt voor een Teams-meeting of het delen van bestanden via je laptop, het informatiescherm bij de ingang van een winkel of de printer waar je veilig mee wilt printen. Ook kun je denken aan de faciliteiten daaromheen, zoals een ergonomische werkplek en altijd papier voor de printer. PCI zorgt dat dit voor iedere medewerker, iedere dag op de beste manier werkt.

Kantoor PCI.jpg

Werken bij PCI Nederland

Wanneer jij het team van PCI komt versterken, krijg je de unieke kans om mee te groeien met een top-IT bedrijf in Nederland. Naast een professioneel ingerichte organisatie met moderne middelen, bieden ze jou een marktconform salaris, goede pensioenregeling en een uitstekende studieregeling om jezelf verder te ontwikkelen.

Openstaande vacatures

Meer weten?