Meer weten?

Persistence IT
Zwolle

Persistence IT is het softwarebedrijf achter de vragenlijstapplicatie Re:sponse en het vitaliteitsplatform DiVitaal. Ze maken sinds 2008 maatwerk webapplicaties voor uiteenlopende klanten en werken sinds 2017 aan DiVitaal en Re:sponse.

vacatures persistence it.jpg

Over Persistence IT

Persistence IT maakt kwalitatief hoogwaardige software die uitblinkt in gebruikerservaring, performance en security. Ze streven daarbij naar de best mogelijke service en combineren hun kennis en kunde met de mogelijkheden van internet en automatisering om een positieve impact te creëren. Ook geven ze advies, ontwerpen ze alles zelf en ondersteunen ze klanten om hun ideeën werkelijkheid te maken.

Persistence werkt daarnaast aan twee eigen platforms. De vragenlijstapplicatie Re:sponse is ontwikkeld vanuit de praktijk. Hiermee willen ze een betaalbare oplossing bieden voor zowel de grote organisaties als de kleine praktijken. De applicatie is voor patiënten en therapeuten eenvoudig en overzichtelijk te gebruiken. Vragenlijsten worden gebruikt om het herstel van patiënten in beeld te brengen. Vervolgens wordt de voortgang getoond met aantrekkelijke dashboards met daarop grafieken, stoplichten en tekst – en dat op zo'n manier dat het voor iedereen begrijpelijk is.

DiVitaal is speciaal ontwikkeld voor medewerkers van bedrijven. Zij kunnen via dit platform feedback geven over bijvoorbeeld hun gezondheid, balans en mentale fitheid. Vervolgens krijgen ze – dankzij een slim algoritme – een afgewogen voorstel om deel te nemen aan activiteiten.

team persistence it.jpg

Werken bij Persistence IT

Als je bij Persistence gaat werken, kom je terecht op het mooiste plekje van Zwolle (prachtig pand aan de gracht!). Op kantoor heerst een ontspannen sfeer waar iedereen elkaar aanvult en versterkt. De eigenaar is meewerkend voorman, daardoor voelen developers zich meer begrepen en gewaardeerd. Ze gaan steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen om hun producten en services beter te maken. Samen met een gezonde dosis humor zorgt dat ervoor dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan.

werken bij persistence it.jpg

Openstaande vacatures

Zoek je een baan waarbij het draait om plezierig werken, gewaardeerd worden en ondertussen echt een positieve impact maken? Dan ben jij de sociale full-stack developer die wij zoeken. Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Zoek je een baan waarbij het draait om plezierig werken, gewaardeerd worden en ondertussen echt een positieve impact maken? Dan ben jij de sociale full-stack developer die wij zoeken. Maak meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek.
Persistence IT   Zwolle

Meer weten?