Meer weten?

Poort80 Amsterdam

Als full-service internetbureau ligt de slagkracht van Poort80 in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties. Het portfolio is gevuld met aantoonbaar succesvolle e-business, corporate-, actie- en campagnesites. Naast de technische realisatie beschikt Poort80 ook over hoogwaardige expertise op het gebied van vormgeving, usability, conversie, SEO, online marketing en hosting. 

Over Poort80

Bedrijven en organisaties direct digitaal in verbinding brengen met klanten, dat is wat Poort80 doet. Dit gebeurt via internet, mobiel en andere kanalen. Rechtstreeks en doelgericht op strategisch én praktisch niveau. Op de achtergrond functioneren intelligente koppelingen van onderliggende datastromen als specialiteit van de onderneming. Door slim gebruik te maken van de eigen softwarebibliotheek en CMS-oplossingen, levert Poort80 veeleisende opdrachtgevers standaard een oplossing op maat. 

Het onderscheid van Poort80 bij de ontwikkeling van een klantspecifiek multi-device platform, zit in de mix van standaard componenten. Het fundament rust op vijf solide pijlers. 

  • Poort80 snapt de business – en denkt hardop mee. 
  • Bouwt maatwerk – met standaard componenten. 
  • Koppelt bestaande business-rules/processen – aan slimme technieken. 
  • Houdt overzicht en controle – met verfijnde rapportages voor applicaties e/o hosting. 
  • Beheert en optimaliseert voortdurend – omdat ze trots zijn op hun werk. 

Werken bij Poort80 

De slagkracht van Poort80 ligt in het ontwerpen, bouwen en beheren van effectieve en efficiënte webapplicaties en websites. De toegevoegde waarde ligt in de integratie van deze oplossingen in bestaande informatiesystemen en bedrijfsprocessen. Wat hun mensen boeit en bindt, is het werken aan afwisselende projecten voor aansprekende opdrachtgevers. De portfolio van Poort80 zegt meer dan duizend woorden! Hun organisatie is relatief klein, de lijnen zijn kort, het werkklimaat prettig. 

Ben je op zoek naar een baan in de IT? Bij hun ligt de sleutel voor jouw toekomst. Wist jij dat Poort80 ook een erkend leerbedrijf is? Ze onderkennen het belang van de juiste opleiding. Jonge en gedreven mensen die het vak willen leren, kunnen dus ook bij hun terecht. Ze werken voor klinkende namen als Pathé, KPN, Simyo en Van Lanschot Bankiers: voor wie wil jij aan de slag? 

Dus ben jij een aanstormend talent met ambities voor het vak als .Net programmeur, front-end developer of systeembeheerder, bekijk dan de vacatures en solliciteer! 

Openstaande vacatures

Meer weten?