Meer weten?

Qquest Utrecht

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse. 

Over Qquest

Sinds de oprichting van Qquest in 2004 is de passie voor software ontwikkelketen de grote drijfveer achter het succes van dit bedrijf. Dagelijks zijn de specialisten van Qquest dan ook bezig met de nieuwste ontwikkelingen rondom requirements engineering, development, testen en beheer. Samen met de klant willen ze IT-innovaties naar een kwalitatief hoog niveau brengen. Qquest wil op eigen wijze de markt bedienen en het vliegwiel zijn voor veranderingen. 

Binnen de organisatie heeft Qquest drie doelen centraal staan: 

  • De klanten zien de waarde die ze toevoegen. 
  • Ze helpen met alle uitdagingen van de klant op het gebied van ICT en capaciteit. 
  • Ze zoeken binnen én buiten de ICT de juiste mensen en oplossingen. 

De medewerkers faciliteren ze in ontwikkeling, kennis en vrijheid om te leren. Zij tonen initiatief, lef en kwetsbaarheid, om samen met de klant een resultaat te leveren waar ze trots op zijn. De organisatie is wendbaar, financieel gezond en groeit in kennis en omvang. Ze hebben heldere kaders, zijn slagvaardig en richten zich op de toekomst. 

Werken bij Qquest

Binnen het bedrijf heerst een open en transparante sfeer waarin werknemers gestimuleerd worden om actief elkaars kennis te vergroten. Er is ruimte voor eigen initiatief en alle Qquest’ers worden aangespoord om zich breed te ontwikkelen. Bij Qquest zien ze graag dat werknemers zich verder ontwikkelen, kennis vergaren en kennis delen met collega’s. Qquest is een groeiend bedrijf, waar ook ruimte is om training te geven aan klanten en collega’s, of collega’s te coachen. Kortom, veel mogelijkheden om een gevarieerde invulling te geven aan jouw functie. 

Werken bij Qquest betekent deel uitmaken van een professionele en informele organisatie met gemotiveerde collega’s die iedere dag een mooie prestatie willen neerzetten. Je collega's bestaan uit een mix van ervaren specialisten en jonge startende collega’s die ieder met hun frisse blik en ervaringen hun bijdrage leveren. Wil jij je ook aansluiten bij dit fantastische team? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer direct!

Openstaande vacatures

IT-Traineeship

Ben jij afgestudeerd en op zoek naar een baan binnen de IT-sector? Heb je weinig tot geen IT-achtergrond, dan kijk je naar de juiste vacature.

Meer weten?