Meer weten?

QUINTUS CONSULTANTS B.V.
Amersfoort

Quintus is solution partner voor Spotfire, voor financiële ondernemingen en olie- en gasbedrijven.

Quintus ontwikkelt voor gebruikers van TIBCO Spotfire® belangrijke nieuwe visualisaties, die niet standaard in Spotfire beschikbaar zijn. Deze visualisaties verkoopt Quintus als product: de QuintusVisuals.

Over Quintus

Quintus helpt klanten met het implementeren van de software in de organisatie, data management, applicatie management, gebruikerstraining en het steeds beter benutten van de functionaliteit van het pakket. Quintus levert hier veel toegevoegde waarde, door ervaring met implementaties in (grote) organisaties, vakkennis van de financiële en energie werelden, kennis van de software en hoe deze het beste ingezet kan worden.

Organisaties met veel gegevens hebben vaak problemen om uit de grote hoeveelheid data de juiste conclusies te trekken. Flexibel rapporteren is moeilijk en mensen werken veel sneller met gevisualiseerde rapporten (plaatjes) dan met reeksen tekst en cijfers.

Quintus heeft bij diverse klanten in de financiële wereld en in de energiesector implementaties uitgevoerd van Spotfire oplossingen, de visuele analyse oplossing voor iedereen die veel met data werkt.

Werken bij Quintus

Quintus is een kleine onderneming, met hoogopgeleide projectleiders en consultants. Het bedrijf levert toegevoegde waarde, omdat het klantwensen kan vertalen naar een goede analyse omgeving, en passende IT-oplossingen daarvoor. De professionals van Quintus zorgen ervoor dat ze de opdrachten en problemen goed begrijpen, alvorens zij met oplossingen komen, en deze ook goed implementeren.

Quintus is een snel groeiend bedrijf met een goede reputatie. De hoogopgeleide projectleiders en consultants zorgen ervoor dat zij de vraagstukken goed begrijpen, waarna ze het maatwerk leveren waar de opdrachtgever doeltreffend mee vooruit kan.

Openstaande vacatures

Ben jij de nieuwe voorman bij Quintus Consultants?
Ben jij de nieuwe voorman bij Quintus Consultants?
QUINTUS CONSULTANTS B.V.   Amersfoort

Meer weten?