Meer weten?

Root B.V. Enschede

Root is dé ICT-partner van Nederland. Met een passie voor techniek, bergen ervaring en een team van experts helpen zij uiteenlopende klanten met hun IT-omgeving.

Root Banen.jpg

Over Root

De eerste stappen op het wereldwijde web, de internetbubbel eind jaren negentig en de opkomst van professionele hackaanvallen; Root heeft het allemaal meegemaakt. Deze ervaringen heeft Root alleen maar een betere, sterkere en stabielere ICT-partner gemaakt. En dat zie je terug in hun werkwijze en de oplossingen die ze ontwikkelen.

Ze weten als geen ander dat goede ICT-infrastructuur het kloppend hart van een organisatie is. Als bedrijf wil je natuurlijk dat het allemaal goed werkt, alleen kost de realisatie en het onderhoud van een veilige en stabiele ICT-omgeving veel tijd. Ook vraagt het om uitgebreide kennis en voldoende mankracht. Gelukkig heeft Root dit in huis, waardoor bedrijven dit volledig uit handen kunnen geven. Het maakt daarbij niet uit om wat voor soort bedrijf het gaat. Het klantenbestand van Root is zeer divers. Ze werken voor softwarebedrijven en zorginstellingen tot aan organisaties in de transportsector. Eén ding hebben deze klanten gemeen: ze zijn allen ambitieus en zoeken naar toegevoegde waarde en kansen zodat ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Root Vacatures.jpg

Werken bij Root

Bij Root krijg je alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en te doen wat je leuk vindt. Goede arbeidsvoorwaarden die passen bij jouw kennis en ervaring kunnen daarbij niet ontbreken.

Werken bij Root.jpg

Openstaande vacatures

Microsoft 365 Engineer

Je wilt onderdeel uitmaken van de transitie naar de Cloud en Modern Workplace en vindt het leuk om samen met een klant naar de beste oplossingen te zoeken en je daarbij te verplaatsen in de eindgebruiker. Identity & security, device management en het hybride werken zijn je op het lijf geschreven.

Linux Engineer

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Linux Engineers. Ben jij enthousiast over jouw werkzaamheden en wil jij je graag verder ontwikkelen? Bij Root denken we graag met jou mee!

Meer weten?