Meer weten?

Scansys Nootdorp

Scan Sys maakt software bestaande uit verschillende bouwstenen die onafhankelijk of in combinatie met elkaar gebruikt kunnen worden. Dankzij hun software kunnen ondernemingen hun administratie sneller verwerken en grotendeels automatiseren. 

Kantoor Scan Sys.jpg

Over Scan Sys

Voor Scan Sys begon het allemaal op 13 mei 1991. Directeur Maarten Terlingen en zijn toenmalige compagnon richtten een klein kantoor in Alphen aan den Rijn op, waar ze OCR diensten aanboden aan de lokale middenstand. Een paar jaar laten in 1994 werd de OCR technologie ontdekt die het mogelijk maakte om op een intelligente wijze teksten uit documenten te herkennen. Zelfs complexe teksten als Russisch of Grieks konden herkend worden en om die reden werd de OCR applicatie - genaamd ProLector - geïmplementeerd bij o.a. universiteiten en wetenschappelijke organisaties. 

Al gauw was het kantoor van Scan Sys te klein en verhuisden ze naar een groter pand in Den Haag. Nu hadden ze de ruimte om een nieuwe markt te betreden en zich te richten op overheidsinstanties, media en documentatie organisaties en corporate communicatiebedrijven, en ook nog eens hun productportfolio verder uit te breiden. Vanaf 2001 startten ze met het ontwikkelen van hun eigen software, zodat ze hun klanten een nog betere service konden bieden. 

Vandaag de dag is Scan Sys groter dan ooit en zijn ze gevestigd in een mooi kantoorpand in Nootdorp. Inmiddels hebben ze meer dan 40 medewerkers en groeit hun aantal klanten, partnerships en nieuwe services ook gestaag door. 

Werken bij Scan Sys.jpg

Werken bij Scan Sys

Als je bij Scan Sys gaat werken dan kom je terecht in een leuk team bestaande uit ambitieuze professionals die graag van en met elkaar leren. Iedere medewerker bij Scan Sys houdt wel van een uitdaging en zet alles op alles om klanten tevreden te stellen. 

Bij Scan Sys zijn de lijntjes kort, streven ze altijd naar het maximale en werk je nauw samen met je collega’s. Er heerst op kantoor een prettige, informele en dynamische sfeer, waar een gezonde mix is van starters en seniors met een flinke dosis kennis en ervaring. 

Vacatures bij Scan Sys.jpg

En dat is nog niet alles wat je kunt verwachten bij dit bedrijf. Ook kun je rekenen op:

  • Een marktconform salaris
  • Bonusregeling
  • Eindejaarsbonus bij goed functioneren 
  • De mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Veel vrijheid in je werk 
  • Genoeg ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien 


Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures bij Scan Sys!

Werk Scan Sys.jpg

Openstaande vacatures

Senior C#/Angular ontwikkelaar

Ben jij dé nieuwe C#/Angular specialist die wij zoeken?

Meer weten?