Meer weten?

Sensemakers Almere

Sensemakers BV is dé specialist in interactieve diensten. Sinds de oprichting in 1990 ontwikkelen ze verschillende toepassingen voor telecommunicatie en online entertainment (zoals meerdere websites voor de high tech adult entertainment) waarmee ze miljoenen Nederlanders bereiken. Ook houden ze zich bezig met software development en (online) marketing.

Over Sensemakers

Techniek is de kern van de organisatie. Alles wat Sensemakers schrijft, ontwikkelt en exploiteert wordt in-house geregeld en is in eigen beheer. De maatwerkoplossingen die ze leveren bestaan doorgaans uit combinaties van complexe hedendaagse technologieën en programmeertalen die door hun eigen multidisciplinaire teams worden gebouwd. Hierdoor kunnen ze snel inspelen op de veranderende markt, wensen van klanten en de nieuwste trends op het gebied van (web)development, telecom en marketing. Ze durven out-of-the-box te denken en zijn zeker niet bang om anders te zijn. Innoveren zit in hun DNA en zorgt voor continuïteit en versterking van het bedrijf en team!

Werken bij Sensemakers

Je komt terecht in een klein, maar slagvaardig bedrijf in Almere (centrum van Almere-Haven). Hier kun je rekenen op veel vrijheid en flexibiliteit in je werk, dagelijks een goed verzorgde lunch, thuiswerkmogelijkheden en genoeg ruimte voor ontspanning. Ze organiseren bijvoorbeeld jaarlijks meerdere leuke, memorabele uitjes met het hele team, zodat jij je collega’s beter leert kennen.

Daarnaast vinden ze het belangrijk dat je jezelf verder kunt ontwikkelen. Iedereen wordt aangemoedigd om te blijven groeien en zijn of haar skills te verbeteren. Voor elke medewerker is er dan ook een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar.

Openstaande vacatures

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ervaren Linux Specialist die tevens kennis heeft van netwerkbeheer.

Meer weten?