Meer weten?

ShopForward BV Sint-Michielsgestel

ShopForward is dé online shoppingpartner voor uiteenlopende webwinkels in heel Europa: van de Bijenkorf tot Samsung en Dyson. Met een klein team van software developers en online marketeers ontwikkelen ze software met daarbij een sterk algoritme wat deze webwinkels online laat groeien. Meer weten? Lees verder!

Team ShopForward.jpg

Over ShopForward

ShopForward is aanbieder van no-cure no-pay online marketing, waarbij gebruik wordt gemaakt van in-house ontwikkelde marketing automation software. Ze ondersteunen maar liefst 10.000 webshops met het verbeteren van hun campagnes en verhogen van hun sales. ShopForward kan de producten van deze webshops promoten via diverse kanalen in ruim 21 Europese landen. De online marketing campagnes van ShopForward sluiten altijd naadloos aan op de eigen campagnes van de klant. Klanten hebben inzicht en controle over de campagne en betalen alleen als zij nieuwe sales binnenhalen.

Kantoor ShopForward.jpg

Werken bij ShopForward

Bij ShopForward kom je terecht in een klein, hecht team van echte aanpakkers die altijd samen voor het beste resultaat gaan. Hier is veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Ook wordt er gewerkt met korte lijnen, waardoor je snel met elkaar kunt schakelen.

Je kunt verder rekenen op:

  • Marktconform salaris
  • Vakantiegeld en 28 vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding
  • De mogelijkheid om remote te werken

Klinkt goed? Check nu de openstaande vacatures bij ShopForward en solliciteer direct naar de functie die bij jou past!

Vacatures bij Shopforward.jpg

Openstaande vacatures

Meer weten?