Meer weten?

TestPartner BV Rotterdam

TestPartner is dé specialist in testautomatisering. Ze vinden dat software gewoon goed moet werken. Om dit voor elkaar te krijgen is testen onmisbaar. Met een team van vakmensen testen ze de software van hun klanten gronding en weten ze precies de risico's te ontdekken. Ze hebben ervaring in uiteenlopende sectoren en kunnen overal vrijwel direct mee aan de slag. Eensgezindheid en professionaliteit gaan bij dit bedrijf hand in hand.

Team TestPartner.jpg 

Over TestPartner

Het team van TestPartner bestaat uit gespecialiseerde testprofessionals. De oprichters zijn al sinds 2001 werkzaam in de IT en besloten in 2017 hun krachten te bundelen. Vandaag de dag weten ze middelgrote bedrijven, multinationals en overheidsorganen te helpen met hun software. Testautomatisering heeft geen geheimen meer voor de medewerkers van TestPartner. 

Vacatures bij TestPartner.jpg 

Werken bij TestPartner

Ga je bij TestPartner werken, dan kom je terecht in een jong, bloeiend, Rotterdams bedrijf met een duidelijke visie en een echte Rotterdamse mentaliteit. Dit zie je terug aan hun directheid en arbeidsethos. Bij TestPartner gaat kennis en ervaring hand-in-hand met enthousiasme en sociale vaardigheden. Om klanten de allerbeste kwaliteit te kunnen garanderen, heeft iedereen bij TestPartner minimaal 3 jaar ervaring op het gebied testautomatisering en een specialisatie in één of meerdere platforms of testtools. 

TestPartner is nog groeiende, waardoor je de kans krijgt om jouw steentje bij te dragen aan deze ontwikkeling. 

Werken bij TestPartner.jpg

Klinkt goed? Bekijk dan nu de openstaande vacatures en solliciteer!

Openstaande vacatures

Meer weten?