Meer weten?

Texpro BV Veenendaal

Een reserveringssysteem met evenwicht tussen eenvoud en functionaliteit. Dat is Tommy. Met ruim 600 verschillende recreatiebedrijven als gebruikers, staat Tommy bekend als eenvoudig, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Mét heel veel functionaliteiten.  

Over Texpro

De succesvolle inzet van Tommy’s automatiseringsproducten, leunt op drie belangrijke pijlers:

  • De wensen & behoeften van hun klanten staan altijd centraal;
  • Er wordt ontwikkeld op basis van Innovatieve Standaard Open Cloudsoftware (ISOC);
  • Alle processen zijn altijd optimaal beheersbaar.

Automatiseren doen ze altijd om ervoor te zorgen dat processen en werkwijzen voor hun gebruikers efficiënter worden. Dat houdt soms óók in, dat ze als automatiseerder een andere benaderingswijze of oplossing prefereren boven een aangedragen werkwijze, om ervoor te zorgen dat álle gebruikers daarvan meeprofiteren. Daarbij speelt hun meer dan 30 jaar ervaring in de recreatiebranche een belangrijke rol: ze denken mee én kijken vooruit.

Werken bij Texpro

Sociale werkomgeving, werken in teamverband maar ook zelfstandigheid wordt zeer op prijs gesteld. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden na de proefperiode.


Openstaande vacatures

Medior/Senior PHP Developer

Voor Tommy Booking Support, een succesvol online reserveringssysteem met ruim 550 gebruikers, zijn wij op zoek naar een ervaren PHP programmeur. Wil jij de uitdaging aangaan om de laatste technieken toe te passen? Kom dan ons team versterken als PHP developer!

Meer weten?