Meer weten?

TradeTracker Almere

TradeTracker biedt online adverteerders (voornamelijk e-commercepartijen) en publishers (van klein tot groot) de mogelijkheid om op basis van "pay-for-performance" online marketing - en sales activiteiten te ontplooien en/of te optimaliseren. Door middel van "next generation" software kunnen online campagnes simpel, meetbaar en op basis van doelstellingen worden uitgevoerd en gemonitord, waardoor een optimaal rendement aan inkomsten behaald kan worden. 

Klanten van TradeTracker zijn o.a. Expedia, Mycom, Wehkamp, Neckermann, Vodafone, TUI en KPN. Een volledig overzicht is te vinden op de website onder portfolio. Het hoofdkantoor bevindt zich in Almere, wat enerzijds het (inter-)nationale marketing en sales team en anderzijds de developmentafdeling huisvest.

Over TradeTracker

TradeTracker is halverwege 2004 opgericht, en sinds 2007 marktleider op het gebied van affiliate marketing in Nederland. Dit is voornamelijk gerealiseerd dankzij haar proactieve houding in de markt en de in-house ontwikkelde intuïtieve software dat het klanten biedt. Inmiddels is TradeTracker uitgegroeid tot een van de top 3 spelers binnen de Europese markt met kantoren in 13 landen en druk bezig om de overstap te maken naar landen buiten Europa.

Werken bij TradeTracker

Een groot verschil met veel andere werkgevers is dat de organisatie nog volop in ontwikkeling is en daarom momenteel gevormd wordt. De lijntjes zijn kort, beslissingen worden (snel) genomen en echt ondernemen is hier nog elke dag aan de orde. Daar komt bovenop dat het platform dat TradeTracker biedt zeer hoog aangeschreven is in de markt en volop uitdagingen biedt. Hier kun jij jouw steentje aan bijdragen! 

Openstaande vacatures

Team Lead Developer

TradeTracker.com is op een zoek naar een Team Lead Developer, een ervaren Mastermind Developer met excellente leiderschap skills. In de rol van Team Lead Developer vervul jij een cruciale rol binnen de organisatie. Jij bent verantwoordelijk voor het uitbouwen, bewaken en onderhouden van de beste plafrormen die performance marketing te bieden heeft, één van TradeTrackers’ USP’s.

Medior/Senior PHP Ontwikkelaar

 Are you an experienced PHP developer who is looking to play a crucial role in a highly skilled development team? Are you a creator? Then Tradetracker is looking for you!

Meer weten?