Meer weten?

Transfer Solutions Leerdam

Over Transfer Solutions.
Altijd betrokken.

Het is 1995. Een aantal Oracle-medewerkers voelt een sterke behoefte: het leveren van onafhankelijk en verticaal maatwerk op het gebied van Oracle-oplossingen. Met een rugzak vol technologische kennis besluiten ze de stap te wagen en samen een nieuw bedrijf op te richten: Transfer Solutions. Hoe enthousiast het tiental destijds ook was; ze hadden nooit kunnen bevroeden dat hun start-up zou uitgroeien tot de grootste onafhankelijke Oracle-expert van Nederland. Want dat is wat Transfer Solutions – met meer dan honderd opdrachtgevers in diverse sectoren – vandaag de dag is.

De meer dan 140 medewerkers van Transfer Solutions staan met beide benen op de grond. Een nuchtere kijk op de wereld en een passie voor Oracle-technologie – dat is wat ze met elkaar verbindt. Het gemeenschappelijke doel: op basis van hoogwaardige technologie een optimale oplossing bieden voor zakelijke uitdagingen, hoe eenvoudig of lastig die ook zijn. En dat alles nog altijd vanuit onze centrale standplaats in Leerdam.


Waarom Transfer Solutions?
Hoe we ons onderscheiden van andere Oracle-partners? Simpel. Wij zijn altijd bereikbaar. Net als uw systemen. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Daarnaast merkt u snel genoeg dat onze mensen gewoon fijn zijn om mee samen te werken. Geen technologische prietpraat of hoog van de toren blazende poeha, maar een gesprekspartner die betrokken, down-to-earth en oplossingsgericht met u meedenkt.

Kennis van de techniek hebben er meer. Transfer Solutions gaat daar echter verder in dan anderen. Oracle, Java EE en Microsoft: ze kennen werkelijk waar geen enkel geheim voor ons. En dat is buitengewoon prettig als u zoekt naar de beste IT-oplossing of een check van uw Oracle-licenties. En wilt u een diepgaande cursus om uw kennis op te vijzelen? Dan is er Transfer Solutions Education.

Openstaande vacatures

Meer weten?