Meer weten?

Treant Zorggroep Hoogeveen

Treant Zorggroep is een zorgorganisatie die ziekenhuis- en ouderenzorg vanuit twintig locaties in de regio Drenthe en Zuidoost-Groningen aanbiedt.

Werken bij Treant Zorggroep.jpg

Over Treant Zorggroep

Samen met meer dan 6.000 collega’s biedt Treant kwalitatief hoogstaande zorg aan voor elke cliënt en patiënt. De organisatie is er voor alle fases van het leven: van de zorg voor ongeboren kinderen tot de zorg in de laatste levensjaren. Treant verzorgt, behandelt, geneest, onderzoekt en begeleidt. Samen met cliënten en patiënten gaan ze voor een vitaal en betekenisvol leven. Met daarbij een passie voor het vak, een grote drijfveer om steeds beter te worden en gewone noordelijke nuchterheid. 

Binnen Treant bundelen ze hun krachten met drie ziekenhuislocaties en 17 zorg- en wooncentra. 

Vacatures Treant Zorggroep.jpg

Werken bij Treant Zorggroep

Als je bij Treant gaat werken, dan kom je terecht in een groot team van specialisten: ongeveer 280 medische specialisten en 5.900 medewerkers. Werk je bij Treant, dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij cliënten, patiënten en collega’s. Je komt in een dynamische werkomgeving terecht met een open sfeer, korte lijnen en veel doorgroeimogelijkheden. Iedereen is duidelijk naar elkaar: ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen. Ondernemerschap tonen - om voor een beter resultaat en klanttevredenheid te zorgen - wordt zeer gewaardeerd. 

Treant Zorgorganisatie.jpg

Openstaande vacatures

Connectivity Specialist

De ICT van Treant Zorggroep werkt aan een nieuwe koers richting 2027. Hierbij kan je denken aan verbeteringen in de zorgprocessen, inzet robots/domotica, knelpunten indemografische gegevens vanuit de regio, medewerkers betrekken bij ontwikkelingen etc. Wil jij ook deel uit maken van deze nieuwe koers? Lees dan verder en laat je verrassen.

Netwerkbeheerder

De ICT van Treant Zorggroep werkt aan een nieuwe koers richting 2027. Hierbij kan je denken aan verbeteringen in de zorgprocessen, inzet robots/domotica, knelpunten in demografische gegevens vanuit de regio, medewerkers betrekken bij ontwikkelingen etc. Wil jij ook deel uit maken van deze nieuwe koers? Lees dan verder en laat je verrassen.

Meer weten?