Meer weten?

True People Amersfoort
Vanuit hartje Amersfoort werken wij samen met onze klanten aan een nieuwe website, online platform, maatwerk applicatie of koppeling. True People is met ca. 10 medewerkers een relatief klein bedrijf, maar wij maken uitdagende oplossingen voor toonaangevende klanten. True People is momenteel dé digital partner van bijvoorbeeld de Brandweer (brandweer.nl), het Nibud, Stichting Halt en Scholen in de Kunst . SAMENWERKINGMet plezier en flexibiliteit als drijfveer hebben Richard van der Meel en Ron Brouwer eind 2014 True People opgericht. Er zijn veel bedrijven die online oplossingen bouwen. Wat ons onderscheid van de rest, is dat wij een langdurige samenwerking met de klant hebben. Tijdens onze projecten betrekken wij de klant actief in het proces en willen wij een stap verder gaan dan gebruikelijk. Dit kost tijd van de klant, maar essentieel voor een optimaal eindresultaat. FLEXIBELWij werken volledig Agile en schrijven vooraf niet uit wat het precieze eindproduct wordt. Zo kunnen we samen met de klant continue inspelen op wat echt nodig en wenselijk is. Wij houden tijdens realisatie van het project een flexibele scope en denken echt mee in oplossingen wat echt nodig is. Op die manier halen we het optimale resultaat uit het beschikbare budget. PLEZIERWij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. Plezier is daarom een belangrijk uitgangspunt bij True People. Bij ons heb je veel invloed op wat je gaat doen. Als jij je ideeën op tafel legt, doen wij er alles aan om samen een ideale invulling te geven aan je rol. True People is een informeel bedrijf, met een professionele houding naar de klant. Er wordt elke dag gezamenlijk geluncht en als je even geen goede concentratie meer hebt, staat het team altijd open voor een potje tafelvoetbal.

Openstaande vacatures

Product Owner

Passie en plezier vinden we bij True People erg belangrijk. Wij geloven dat plezier zorgt voor betere resultaten. De sfeer binnen het bedrijf is persoonlijk, informeel en gezellig. Je wordt onderdeel van een klein team, waardoor er korte lijntjes zijn met je collega’s én klanten. Wij denken graag mee met onze klanten en zetten nét even dat stapje extra om veel impact te maken.

We hebben elke dag een gezamenlijke lunch en sluiten het vaak af met een potje pingpong of tafelvoetbal. Tussen het werk door dagen we elkaar ook regelmatig uit, om daarna weer met een fris hoofd op onze werkzaamheden te storten.

Amersfoort Bekijk vacature

Senior .NET Developer

Als Senior .NET Developer bouw je aan onderscheidende maatwerk oplossingen voor websites en portalen. In ons team heb je veel inbreng, wij geven je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Met onze klanten werk je nauw samen en vertaal je klantwensen naar digitale oplossingen. De bestaande websites en portals verbeter je en ontwikkel je door. Ook neem je een coachende rol op je. Met alle liefde sta je je (nieuwe) teamleden bij in hun werkzaamheden en voer je code reviews uit.

Neem even een kijkje bij onze cases. Zo krijg je een beeld van projecten waar jij onder andere aan gaat werken. We ontwikkelden bijvoorbeeld het platform Startpunt Geldzaken voor Nibud, werken voor AMCS Group, React en Enpuls. Wij zijn erg trots op onze klanten en de projecten die wij voor hun hebben mogen realiseren!

Amersfoort Bekijk vacature

Meer weten?