Meer weten?

Ubeeo Rotterdam

Hireserve is leverancier van recruitment software. Ze maken, onderhouden en verkopen het recruitmentsysteem Hireserve ATS (Applicant Tracking System). Met hun software maak je het recruitmentproces van je organisatie efficiënter en effectiever. Niet alleen de recruitmentadministratie, maar ook de werving zelf.

Over Hireserve

Wat hun kenmerkt is een hoge mate van vasthoudendheid en creativiteit in de oplossingen die ze bedenken en bouwen. Wat ze willen, MOET lukken en ze zeggen niet graag nee. Door die houding en de liefde voor nieuwe technieken, is Hireserve ATS een mooie, technisch stabiele oplossing geworden die aan te passen is aan vrijwel elke wens van een klant.

Ze richten zich al meer dan 18 jaar op niets anders dan het efficiënter en effectiever maken van het recruitmentproces van bedrijven en dat is verre van saai! Hireserve BV bestaat sinds september 2007 en is opgericht door Leon Buijsman. Ze zijn een zelfstandige vestiging. Hun moederbedrijf zit in Basingstoke (UK) en wordt geleid door Hireserve man van het eerste uur Jeremy Ovenden. 

Werken bij Hireserve

In Rotterdam hebben ze een kantoor in het mooie Hulstkampgebouw aan de Maas. Ze werken daarnaast ook regelmatig vanuit huis. Op de meest vreemde tijden. Ze houden dan contact met elkaar via mail, skype en chat, maar ze proberen wel om elkaar zeker 3 dagen per week op kantoor te zien, want echt bij elkaar in de buurt zijn bij overleg is toch onmisbaar.

Van leuke nieuwe dingen bouwen zoals iPhone of Android toepassingen en koppelingen met sociale media, van integraties met content management systemen en van het toepassen van javascript libraries om de sitebeleving van kandidaten te vergroten en het gebruiksgemak voor recruiters te verbeteren, van moeilijke vragen van klanten, van zomaar een middag met een paar collega’s thuis net zolang ‘pielen’ totdat een site precies zo werkt als ze willen…

Lijkt het je wat om bij hun te werken? Ben jij een Oracle ontwikkelaar of een Webdeveloper (XHTML, CSS, Javascript) op zoek naar vrijheid en veel werk? Bekijk dan de vacatures.


Openstaande vacatures

Junior implementatieconsultant Recruitment Software

Het recruitmentsysteem voor nieuwe klanten zó inrichten dat je een perfect passende oplossing voor de klant maakt. Dat belooft afwisselende werkdagen, veel contact met klanten en nauwe samenwerking met onze ontwikkelaars. Hard werken, maar ook lachen en soms wat schelden... Wij weten dat al die dingen prima samengaan. In ieder geval bij ons. En bij jou?

Junior Software Developer

Ben je op zoek naar een uitdagende functie binnen een informele organisatie met korte lijntjes, waar jij als software ontwikkelaar goed tot je recht komt? Waar voldoende mogelijkheden zijn om jezelf verder te ontwikkelen? Werk jij graag in een enthousiast en samenwerkend team en houd jij van een grapje tussendoor? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Meer weten?