Meer weten?

ValidSign Eefde

ValidSign ontzorgt. Digitaal ondertekenen met PKI-overheid certificaten ? Beroepscertificaten ingewikkeld en moeilijk te implementeren ? Met onze oplossingen is het eenvoudig om rechtsgeldig digitaal te kunnen ondertekenen.

Over ValidSign

ValidSign is als leverancier van de digitale handtekening oplossing Marktleider in de Benelux. Ze hebben veel ervaring opgedaan met implementaties bij diverse klanten. Daarbij hebben ze klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het motto is om elke klant een actieve referent te maken.

ValidSign maakt gebruik van de meest vertrouwde Cloudomgeving van Nederland. Veilig en schaalbaar. Ze integreren inmiddels met vele applicaties zoals OpenText, Sharepoint, Nintex, K2 en IBM Casemanager. De klant weet altijd waar die aan toe is met een helder prijsmodel.

Werken bij ValidSign

  • Werken in een creatief en dynamisch team;
  • Een 32-uurs tot full-time job in een papierloos kantoor gevestigd in het mooie Deventer;
  • Prima primaire en secundair arbeidsvoorwaarden;
  • Volop ontwikkelmogelijkheden met ruimte voor eigen inbreng.

Openstaande vacatures

Java Developer

Jij bent de Fullstack Developer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel die geniet van dynamiek. Wij werken nauw samen met vele partners die samen met ons nieuwe producten ontwerpen en de oplossing integreren op basis van Rest Architectuur. Je zult in onze organisatie snel een directe bijdrage leveren aan productontwikkeling en verbetering van de klantervaring van ons platform. Als je een tastbaar resultaat wilt, het leuk vindt om verantwoordelijkheid te dragen dan zijn we naar jou op zoek !

Meer weten?