Meer weten?

Vcare connect Enschede

Vcare (gevestigd in Enschede) is een snelgroeiend bedrijf dat zorgt voor connecties tussen patiënten, zorgprofessionals en andere relevante partijen, technieken en processen. Met de oplossing ‘Vcare’ verlichten ze de druk op de zorgcommunicatie, waardoor er meer tijd vrijkomt in het gehele zorgproces. 

Over Vcare connect

Bij Vcare gaat het niet alleen om de techniek, maar ook om wat techniek vóór mensen kan doen. Door de veranderende maatschappij en zorgbehoeftes verschuift de focus van zorg, ziekte en diagnose naar gedrag, preventie en gezondheid. Ook patiënten verlangen naar snelle (24/7) beantwoording van hun zorgvragen. Hierdoor is de druk op de zorg enorm groot. Dit vraagt om innovatieve, geïntegreerde oplossingen voor een toekomstbestendig zorgproces.  

Vcare connect ondersteunt hierbij door steeds meer connecties te bieden op alle mogelijke manieren en te zorgen voor veilige en efficiënte communicatie. Ze leggen verbindingen tussen zorgspecialisten, patiënten of klanten, verbindingen met hun eigen leveranciers, tussen verschillende branches en tussen de verschillende onderdelen van het communicatieplatform van Vcare. Met dit geïntegreerde platform bieden ze een betrouwbaar en veilig communicatieconcept aan – wat ze borgen door interne kennis, samenwerkingen en integraties met externe partners, zoals netleveranciers en leveranciers van informatiesystemen. Zo zijn ze de spin in het web voor alle communicatieoplossingen van hun klanten.

Werken bij Vcare connect

Bij Vcare connect kom je terecht in een snelgroeiend team dat bestaat uit ruim 14 collega’s met verschillende competenties. Van ontwikkelaars en DevOps engineers tot netwerkbeheerders en product owners. Het team ontwikkelt alle Vcare applicaties en beheert ze ook op hun eigen serverpark en netwerk. Hierdoor zijn ze in staat om snel en flexibel te werken. Ze werken met korte lijnen dus alles kan snel worden geregeld. 

Je kunt bij Vcare rekenen op:

  • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden 
  • Ruimte om je eigen initiatieven te ontplooien
  • Flexibele werktijden 
  • Mogelijkheid om thuis te werken 


Is dit het bedrijf waar jij wil werken? Check dan snel de openstaande vacatures en solliciteer met je cv!

Openstaande vacatures

Devops Engineer

Ben jij een .Devops Engineer die toe is aan een volgende stap? Wil jij aan de slag bij een pionier in de zorgbranche waar een Twentse mentaliteit heerst? Lees dan verder!

Lead .NET Software ontwikkelaar

Ben jij een .NET ontwikkelaar die toe is aan een volgende stap? Wil jij aan de slag bij een pionier in de zorgbranche waar een Twentse mentaliteit heerst? Lees dan verder!

Meer weten?