Meer weten?

Vendic Deventer

Sinds 2013 realiseren zij succesvolle Magento webshops, voor zowel starter als marktleider. De uitgebreide dienstverlening is hun grote kracht. Wat je ook nodig hebt, zij regelen het. Vendic maakt de vertaalslag van jouw kansen naar een perfect passende Magento 2 webshop met bijbehorende marketing campagnes.

Werken bij Vendic.jpg

Over Vendic

Vendic is ontstaan, omdat ze geloofden dat de markt vroeg om hoge kwaliteit Magento webshops. Hun visie is hier gedurende de tijd nooit van afgeweken. Vandaag de dag geloven ze nog steeds in de waarde die hoge kwaliteit Magento webshops leveren en hebben ze hun expertise zelfs uitgebreid naar innovatieve headless PWA (progressive web apps) webshops.

Vacatures bij Vendic.jpg

Werken bij Vendic

Het werken met veeleisende klanten en ambitieuze doelen heeft hun cultuur vormgegeven. Ze kunnen daarom met trots zeggen dat hun kennisniveau bij die van de besten hoort. Hun expertise ligt in hoge kwaliteit development, gecombineerd met een sterke innovatieve visie op ecommerce.

Zonder een sterke innovatieve visie zouden ze nog steeds met simpele, old-school webshops te maken hebben. Als je een voorop wilt lopen in jouw markt moet je bereid zijn om de best mogelijke ervaring voor jouw klanten te bieden. Zij kunnen je daarmee helpen. Hun research team experimenteert met de nieuwste technologieën in hun vakgebied, zodat ze succescases bij hun klanten in kunnen zetten.

Openstaande vacatures

Meer weten?