Meer weten?

Vendic Deventer
Locatie: Deventer Sinds 2013 realiseren zij succesvolle Magento webshops, voor zowel starter als marktleider. De uitgebreide dienstverlening is hun grote kracht. Wat je ook nodig hebt, zij regelen het. Vendic maakt de vertaalslag van jouw kansen naar een perfect passende Magento 2 webshop met bijbehorende marketing campagnes. Achtergrondinformatie Vendic is ontstaan, omdat ze geloofden dat de markt vroeg om hoge kwaliteit Magento webshops. Hun visie is hier gedurende de tijd nooit van afgeweken. Vandaag de dag geloven ze nog steeds in de waarde die hoge kwaliteit Magento webshops leveren en hebben ze hun expertise zelfs uitgebreid naar innovatieve headless PWA (progressive web apps) webshops. Werken bij Vendic Het werken met veeleisende klanten en ambitieuze doelen heeft hun cultuur vormgegeven. Ze kunnen daarom met trots zeggen dat hun kennisniveau bij die van de besten hoort. Hun expertise ligt in hoge kwaliteit development, gecombineerd met een sterke innovatieve visie op ecommerce. Zonder een sterke innovatieve visie zouden ze nog steeds met simpele, old-school webshops te maken hebben. Als je een voorop wilt lopen in jouw markt moet je bereid zijn om de best mogelijke ervaring voor jouw klanten te bieden. Zij kunnen je daarmee helpen. Hun research team experimenteert met de nieuwste technologieën in hun vakgebied, zodat ze succescases bij hun klanten in kunnen zetten.

Openstaande vacatures

Front-end Developer

We zoeken een frontend developer met minimaal 3 jaar werk ervaring. We hechten veel waarde aan code quality, dus we zoeken iemand die nauwkeurig werkt. Een relevante opleiding is geen vereiste, wel hechten we waarde aan aantoonbare kennis en ervaring. Ook is ervaring met Magento 2 theme development geen harde eis. Als jouw onderliggende kennis relevant genoeg is en het jouw mindset is om nieuwe dingen te leren / aan te dragen, dan hebben we een goede basis om eens met elkaar te praten.   

We zoeken een leergierig iemand die de innovativiteit van ons frontend development stappen verder kan helpen. We vinden doorontwikkeling van ons aanbod erg belangrijk, dus goed onderbouwde ideeën worden erg gewaardeerd. We gebruiken deze creativiteit als team om onze dienstverlening continu te verbeteren. 

Taken:

  • Implementatie van aangeleverde designs voor onze klanten voor zowel bestaande als nieuwe projecten;
  • Aandragen en implementeren van performance verbeteringen van onze projecten;
  • Aandragen en implementeren van verbeteringen aan onze frontend tech stack;
  • Aandragen en implementeren van technische verbeteringen voor Vendic Elements, we kunnen hierin nog een hoop doorontwikkelen.
Deventer Bekijk vacature

Meer weten?